Atleta hunedoreancă, Florentina Marincu, a cucerit, sâmbătă, medalia de bronz în proba de săritură în lungime, iar o altă româncă, Alina Rotaru, s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga.

Cea mai bună săritura a Florentinei Marincu a măsurat 6,79 metri, performanţa cu care a cucerit medalia de bronz a probei, dupa încercări la 6,59 metri, 6,60 metri, 6,70 metri, şi două ratări.

La rândul său, Alina Rotaru a avut cea mai bună performanţă de 6,74 metri, celelalte încercări măsurand 6,50 metri, 6,53 metri şi 6,69 metri. Ea s-a clasat pe locul 4.

54fb534cbd100

“Sunt extraordinar de fericită! Am început să plâng când am fost sigură de medalie. Am crezut în forţele mele şi credeam că am să iau o medalie! Mulţumesc tuturor celor de acasă care m-au încurajat, îi iubesc pe toţi, mai ales pe mama! Concurenţa cu Alina m-a motivat, ştiam că o să mă bat cu ea şi aşa a fost! Astăzi am fost eu mai bună! A fost o atmosferă extraordinară în sală!, a declarat Florentina Marincu, citată de site-ul oficial al FR Atletism.

Sursă: prosport.ro

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus