Ce se întâmplă în administrația publică din Deva.

Noul administrator public al municipiului Deva își va primi miercuri, 18 iulie, atribuțiile specifice noului post.

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Deva, Florin Oancea a anunțat că administrația pe care o conduce intră într-o nouă etapă de modernizare și eficientizare, odată cu alegerea noului viceprimar (Ferdinand Pogocsan) și instalarea noului administrator public (Vasilică Potecă).

„Am o echipă completă. Fiecare are responsabilități clare și fiecare va avea un deadline, lucru care nu s-a întâmplat în administrația publică locală în municipiul Deva. Toată presiunea era pe un singur om, pe mine. Nu putea face față o singură persoană și în oraș, și la Primărie, și la București și la ADR Vest. Încet, încet, echipa s-a construit. Acum este o echipă solidă de oameni serioși și trecem la o altă etapă. Eforturile care s-au făcut au fost imense chiar dacă nu toate au fost vizibile”, a declarat Florin Oancea.

Edilul a precizat că procesul de transformare a administrației va continua până când va avea din partea cetățenilor reacția pe care o așteaptă, aceea de apreciere a serviciilor publice oferite de municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus