Valoarea totală a acestui proiect este de 10.380.399,04 lei
Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke a anunțat că a semnat astăzi, 6 decembrie 2022, încă 105 noi contracte de finanțare prin componenta C10-Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Pe lista contractelor semnate, municipiul nostru se regăsește cu proiectul ,,Plan General Urbanistic în format digital pentru Municipiul Deva”.
Valoarea totală a acestui proiect este de 10.380.399,04 lei.
Prin utilizarea Planului General Urbanistic în format digital se urmărește simplificarea și scurtarea termenelor de emitere a actelor administrative.
De asemenea, digitalizarea PUG actualizat și transpunerea în format GIS va constitui o bază de date care va putea fi accesată atât de către administrația publică locală cât și de către cetățenii interesați, asigurând transparența în emiterea actelor administrative.

Un răspuns

  1. ,, Realizările” acestui primar, mult trâmbițate in presa servilă: modernizarea cartierului Gojdu, stadionul (pista de atletism), sala polivalentă de la Sântuhalm. Stăm bine la jardinierele kitsch și la serbări !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus