Organizațiile neguvernamenatale, cluburile sportive sau fundațiile din județul Hunedoara pot accesa fonduri de până la 500.000 de euro pentru înființarea de grădinițe cu program sportiv.

Programul „gROwth – investim în copii, investim în viitor” susține construirea, amenajarea și dotarea a 1.000 de astfel de grădinițe la nivelul întregii țări.
Cheltuielile eligibile pentru finanțare sunt cele prevăzute pentru construcţia şi/sau înfiinţarea, amenajarea şi dotarea grădiniţelor cu profil sportiv, respectiv:
– cheltuieli pentru amenajarea terenurilor sportive
– cheltuieli pentru asigurarea utilitîților necesare obiectivului

– cheltuieli pentru construcția și/sau amenajarea grădinițelor și a clădirilor anexă
-cheltuieli pentru dotarea grădinițelor cu active corporale și necorporale de natura mijloacelor fixe și obiectelor de inventar.
Administratorul acestui program guvernamental este Comisia Națională de Strategie și Prognoză, iar intensitatea maximă a sprijinului nerambursabil acordat poate ajunge până la 100% din valoarea totală a proiectului, dar nu mai mult de 500.000 euro/întreprindere.
Pot aplica persoanele juridice de drept privat, inclusiv organizaţii neguvernamentale, asociaţii, fundaţii, federaţii, cluburi sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus