Liderii județeni ai Partidului Forța Civică se pregătesc intens pentru alegerile europarlamentare. Cristian Grigoraș va candida pe 25 mai la alegerile pentru P.E., însă planurile politice ale formațiunii nu exclud alegerile parțiale parlamentare și nici cele pentru șefia Consiliului Județean.

În politică, „nu” înseamnă „poate”: Grigoraș candidează la P.E.

Deși în urmă cu două săptămâni liderii Forței Civice anunțau că organizația Județeană nu va avea un candidat la alegerile europarlamentare, timpul și evoluția construcției listei de candidați a demonstrat că și în politică „nu” înseamnă „poate”. Astfel, Cristian Grigoraș va candida din partea organizației județene la alegerile din 25 mai de pe poziția 13 a listei Forței Civice. „Mihai Răzvan Ungureanu deschide lista de candidați, dar nu renunță la proiectul politic de a candida la Președinția României”, a declarat Cristian Grigoraș. Liderul Forței Civice Hunedoara a adăugat că formațiunea pe care o reprezintă se bazează pe o prezență la vot de aproximativ 27,5% și pe obținerea a trei posturi de europarlamentari.

Vladu: „PSD ar putea câștiga la pas alegerile pentru Consiliul Județean”

Forța Civică se pregătește însă și pentru alegerile cu miză ridicată în județul Hunedoara. Fostul prefect al județului, Cristian Marius Vladu, secretar general al formațiunii la nivel local și regional, a declarat că „partidele de dreapta trebuie să se așeze la masa discuțiilor pentru că este posibil să avem alegeri și la Consiliul Județean în acest an.” Cristian Marius Vladu a adăugat că „dacă dreapta nu va fi în stare să găsească un candidat care să însumeze toate calitățile politice ale unui candidat puternic, atunci PSD va câștiga la pas șefia Consiliului Județean.”

MRU despre alegerile din Hunedoara: „Nu există blestemul Dan Radu Rușanu și nici vraja Mariana Câmpeanu”

Mihai Răzvan Ungureanu a prezentat criteriile care trebuie îndeplinite de cei care doresc să devină candidați din partea Forței Civice la alegerile europarlamentare. Fostul premier a vorbit și despre alegerile care vor avea loc în Colegiul 3

Cei doi lideri au mai declarat că Forța Civică se află încă în căutarea unui candidat pentru alegerile parțiale parlamentare din Colegiul 3, care vor avea loc pe data de 25 mai. Cristian Grigoraș a declarat că viitorul candidat trebuie să fie un om de afaceri tânăr, pentru că „vrem să încurajăm participarea la deciziile din Parlament a unor astfel de oameni.”

2 răspunsuri

  1. Ce mai vrea boxerul? Un nou mandat de prefect ? Ne-am saturat de realizarile lui, la Montreal cu el, Bute isi cauta echipa!

  2. Iar bagati poza cu olteanul asta betoc,Vladu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus