Florin Roman susţine că vrea să intre în greva foamei, începând de săptămâna viitoare şi în acest sens a cerut acordul Camerei Deputaţilor pentru a amplasa un cort în Palatul Parlamentului, chiar în faţa biroului liderului PSD Liviu Dragnea, informează Antena3.

Liberalul este nemulţumit de modul în care guvernanții tratează cu dispreț Centenarul Marii Uniri.

Replica preşedintelui PSD nu s-a lăsat îndelung aşteptată. Întrebat de jurnalişti ce-i transmite parlamentarului care vrea să doarmă în faţa biroului lui, Dragnea a răspuns scurt: ”Somn uşor!”

“In legatura cu monumentul respectiv, e luata de mult timp decizia de a se finanta si se va finanta, indiferent de locul unde doarme domnul deputat. (…) Va fi prins la finantare pentru anul viitor. (…) Eu va spun, sunt unii care dorm si in scaun. Faptul ca cineva vrea sa i se amenajeze un pat inseamna ca isi asuma acest lucru, dar nu are nicio legatura cu monumentul.”, a completat Liviu Dragnea.

Surprinzător, cererea deputatului a fost aprobată de Biroul Permanent al Camerei Deputaților. Florin Roman va putea să-şi amplaseze cortul în semn de protest, însă nu în faţa biroului lui Liviu Dragnea, cum cerea, ci în faţa biroului care aparţine grupului PNL.

stiripesurse.ro

2 răspunsuri

  1. Apucaturi de ” corturar ” ! 🙂 🙂

  2. Astia ce se declara mandri ca sunt romani, nu se mandresc si cu Ardealul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus