Emblema Cupei Mondiale de fotbal din 2018, ediție care va fi găzduită de Rusia, a fost lansată, marți seara, de președintele Federației Internaționale de Fotbal, Joseph Blatter, la Moscova, într-o emisiune de televiziune, transmit agențiile internaționale de presă.

Blatter a precizat că logo-ul va arăta ”inima și spiritul” Rusiei, emblema reprezentând trofeul Cupei Mondiale în roșu și albastru, culori din steagul Rusiei, ornat cu auriu.

Emblema CM 2018 a fost prezentată în cadrul emisiunii ”Urgant Night Show”, redenumită cu acest prilej ”Late Night Mundial”, de către trei cosmonauți (Maxim Suraev, Elena Serova și Aleksandr Samokutiaev) de pe stația orbitală ISS, prin intermediul unei legături video, în prezența realizatorului emisiunii, Ivan Urgant, a lui Blatter, a președintelui Comitetului Local de organizare, Vitali Mutko, și a lui Fabio Cannavaro, căpitanul naționalei Italiei, campioană mondială în 2006.

Apoi, emblema Cupei Mondiale a fost proiectată pe clădirea Teatrului Bolșoi, din Moscova.

Rusia construiește sau renovează 12 stadioane și alte 125 de instalații sportive pentru Mondialul de peste patru ani, după cum a precizat președintele Vladimir Putin.

AGERPRES (foto: fifa.com, video: Youtube.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus