În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliției Române, ziua de 21 martie au fost rezervată sportului rege.

Nouă echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din Alba, Cluj și Hunedoara, autorități locale și structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliției 2017.

Organizarea acestei competiții sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliție Județean Alba a beneficiat din partea Asociațiilor Apulum Pol și Dinamo precum și a Corpului Național al Polițiștilor Alba și a Asociației Internaționale a Polițiștilor — Regiunea I Alba.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Unirea’ al Județului Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Golgeterul campionatului a fost Ștef Robert din echipa IPJ Hunedoara, cel mai bun portar a fost desemnat Bud Mircea din echipa școlii de Agenți de Poliție ‘Septimiu Mureșan’ Cluj Napoca, iar cel mai bun jucător a fost Cîrdei Alexandru din echipa Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Participanții la această competiție au fost recompensați cu diplome și cupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus