Dacă grupele de fotbaliști născuți în anii 2008, 2009 și 2010 de la CSM Deva au disputat, deja, primele meciuri amicale ale anului, vine și rândul trupei U19 din cadrul clubului susținut de municipalitatea de la poalele Cetății să susținută primul joc de pregătire din 2023. Juniorii mari de la CSM Deva vor întâlni, pe teren propriu, o echipă de seniori, GT Sport Alba Iulia, care evoluează în Liga 4 de fotbal din județul vecin. “Mă bucur că vine acest prim joc amical, după o perioadă de antrenamente intense.
Este bine că vom juca cu o echipă de seniori, pentru că băieții au nevoie de meciuri tari în această perioadă precompetițională. La acest meci îmi vor lipsi, foarte probabil, mai mult de jumătate dintre titulari, care au fost cooptați la echipa mare, lideră în Liga 3. Astfel voi avea ocazia să folosesc și băieți care au jucat mai puțin în sezonul de toamnă, dar și pe câțiva jucători de perspectivă, de la grupele mai mici. Rezultatul nu mă interesază prea mult, fiind vorba despre un meci amical, important fiind ca băieții să aibă meciuri în picioare, pentru că ne așteaptă un sezon de primăvară încărcat”, a declarat Florin Călugărița, antrenorul principal al echipei de fotbal U19 de la CSM Deva.
În sezonul de toamnă, echipa U19 de la CSM Deva a avut o evoluție remarcabilă. Astfel, juniorii de la CSM au evoluat și în Liga 4 de fotbal seniori Hunedoara, unde sunt pe poziția a șasea, la mijlocul clasamentului. În schimb, la categoria lor de vârstă, cei de la U19 sunt lideri în campionatul județean și s-au calificat în finala fazei județene a Cupei României.
Meciul amical de fotbal dintre CSM Deva U 19 și GT Sport Albă Iulia, din Liga 4 seniori Alba, se va disputa miercuri, 25 ianuarie, cu începere de la ora 18.30. Intrarea publicului la acest joc care va avea loc pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” din Deva este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus