Un șofer român de TIR, în vârstă de 60 de ani, și-a pierdut viața într-un grav accident în lanț care a avut loc luni după-masa, în apropiere de Kassel. Bărbatul a murit strivit în cabina camionului, spun autoritățile din Germania.

Accident-in-Germania2

Accidentul rutier s-a produs în cursul zilei de luni, 2 martie, la ora 17:22, pe autostrada 7, între joncțiunile Hann.-Münden / Lutterberg și Kassel-Nord. Potrivit primelor cercetări la fața locului, din cauza unui ambuteiaj, două camioane se aflau staționate pe o bandă a autostrăzii. Șoferul de TIR român, în vârstă de 60 de ani, le-a observat prea târziu și a intrat în coliziune cu camionul la volanul căruia se afla un șofer polonez. Impactul a fost atât de puternic, spun polițiștii, încât cabina TIR-ului a fost complet distrusă șoferul murind în urma impactului.

Accident-in-Germania

La fața locului au fost chemate mai multe forțe de intervenție, inclusiv pompierii care au ajutat la descarcerare.

Șoferul primului camion, un cetățean din Cehia, a scăpat nevătămat, iar șoferul din Polonia a suferit răni minore, spun polițiștii din Germania.

Traficul în zonă a fost restricționat ore în șir, iar coada s-a întins pe mai bine de 7 kilometri. Pagubele sunt estimate la 500.000 de euro, mai spun autoritățile din Germania.

sursa: cititulnudoare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus