Un barbat, in varsta de 64 de ani, aflat la volanul unui autoturism a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac.

Un barbat, in varsta de 64 de ani, aflat la volanul unui autoturism a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac.

In cel mai scurt timp au ajuns la locul accidentului un echipaj de descarcerare al Detasamentului Deva si un echipaj medical cu ambulanta de terapie intensiva.

Concomitent cu operatiunea de descarcerare s-a desfasurat actiunea de verificare a starii barbatului. Salvatorii au constatat ca barbatul de 64 de ani se afla in stop cardio respirator si au inceput manevrele de resuscitare. Din pacate acestea nu au dus la niciun rezultat pozitiv desi s-a aplicat aproape o ora protocolul.

Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, că pe DJ 761, din direcția Certejul de Sus către Soimus, a avut loc un accident de circulație. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 63 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal, datorită vitezei excesive, a intrat în derapaj, pătrunzand pe contrasens unde a lovit mai mulți copaci oprindu-se în șanț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto. Traficul auto a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 30 minute. La această oră, traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

51341524_2159734640715808_5904105977749176320_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus