Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală din culpă

O cisternă încărcată cu 12 tone de carburant s-a răsturnat, în cursul nopţii de duminică spre luni, pe şoseaua care face legătura între municipiile Deva şi Hunedoara, şoferul autovehiculului fiind transportat la spitalul judeţean pentru îngrijiri medicale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

“În urma evenimentului rutier au fost deversate aproximativ 6 tone carburant auto benzină şi 6 tone carburant auto motorină”, a precizat ISU Hunedoara.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că şoferul autovehiculului a lovit parapeţii din beton ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat de 36 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu au fost alte victime.

Traficul rutier a fost restricţionat pe sensul Deva – Hunedoara, circulaţia autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

WhatsApp Image 2021-11-22 at 08.12.12 (2) WhatsApp Image 2021-11-22 at 08.12.12 WhatsApp Image 2021-11-22 at 08.12.12 (1)

7 răspunsuri

 1. fanicazvinca@yahoo.com' Fănică Zvîncă spune:

  Normal.Acei parapeti nu sunt semnalizati cu benzi fluorescente.In special in capatul lor.

 2. valentincornea@yahoo.com' ovidiu avram spune:

  Erată:
  Parapetul nu separă sensurile de mers ci separă benzile 1 și 2 de pe același sens de mers, adică Deva-Hunedoara. În acel parapet au intrat multe mașini și vor mai intra. Handicapații care au pus parapetul acolo știu de ce. Sau poate nu, că altfel nu l-ar fi pus!!!

 3. Am si pierdut numaratoarea accidentelor in aceea zona, din cauza parapetiilor pusi special pt a creea accidente

 4. Nu este primul care sa răsturnat, acolo au fost foarte multe accidente,nu știu de ce nu iau parapeti ăia de beton de acolo,ca să moară lumea!

 5. Dati in judecata cei de la drumuri

 6. Câtă vreme la factorii de decizie se angajează pe pile, algoritmi, sinecuri și alte alea, se merge după principiul : ”cap ai, minte ce-ți mai trebuie”.
  Poate nu v-ați dat seama, dar trăim într-un stat milițienesc, în care ”îngrădirea” e la loc de cinste. De ce credeți că milițienii ies la pensie de tineri și mai au și pensii speciale ? Vă spun eu : mâncatul gogoșilor solicită organismul peste măsură, erodându-l înainte de vreme!

 7. valentincornea@yahoo.com' ovidiu avram spune:

  Dupa cum spuneam anterior„În acel parapet au intrat multe mașini și vor mai intra”.Dar,handicapatii n-au nicio treaba!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus