Al doilea dosar de corupţie de la Consiliul Judeţean Hunedoara complică situaţia preşedintelui suspendat al acestei instituţii.

În comunicatul procurorilor DNA care viza percheziţiile efectuate luni la Consiliul Judeţean şi Direcţia Generală de Aistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Hunedoara, există o frază care atrage atenţia asupra unui scenariu negru pentru preşedintele suspendat al CJ, Mircea Moloţ.

Astfel, în descrierea faptelor de corupţie care îi vizează pe Dan Daniel, Monica Georgescu şi Mihaela Ştefan,  se face trimitere la conducerea Consiliului Judeţean.

“La concurs s-a înscris o singură candidată, respectiv inculpata Georgescu Monica, la acea dată împuternicită în funcţia de director general al D.G.A.S.P.C Hunedoara, fiind singura agreată de conducerea Consiliului Județean Hunedoara, se arată în comunicatul DNA.

Faptul că Monica Georgescu este indicată ca fiind singura agreată de conducerea CJ, poate conduce procurorii la ipoteza că abuzul în serviciu săvârşit de angajaţii Consiliului Judeţean a avut loc “cu voia” şefului instituţiei, Mircea Moloţ.

În aceste condiţii, situaţia juridică a preşedintelui suspendat Mircea Moloţ se complică pe măsură ce procurorii adună date noi, care ar putea indica implicarea acestuia în dosar.

 

11 răspunsuri

 1. Si in alte institutii subordonate CJ, au existat concursuri cu “candidati agreati”…

 2. Fiori reci ne da noua situatia in care acestui individ orice probe si dovezi ar fi impotriva lui, el merge mai departe contestand si obtinand tot felul de amanari si alte dracu mai stie ce! Urla un judet intreg impotriva lui si a clicii pe care se sprijina si nu se mai termina odata. Noi murim cu dreptatea in mana si ei merg mai departe.

  • Corect, clica pe care se sprijina are ramificatii in toate institutiile subordonate din judet, prin numirile pe care le-a facut si prin persoanele “agreate” pe care acestia la randul lor le-au cultivat. Asteptam masuri forte si controale in toate aceste institutii.

 3. Deseurile. toxice depozitate la Hunedoara,despre ele de ce nu spuneti nimic,de ce de atata timp nu s-au luat masuri impotriva vinovatilor?

 4. Mesajul meu asteapta aprobarea unui moderator,pe care SIGUR nu o voi primi !!!!

 5. Acelasi lucru s-a intimplat si la camera agricola. Marian Calin, omul lui Molot, proprietar de oi, unele cumparate chipurile chiar de la Molot, concesionar de pasuni de la primarii pentru bani europeni, proiecte facute cind era director la SAPARD, sustinut tot de Molot si multe altele.

 6. Un lucru nu il inteleg: care e dovada ca directoarea si-a facut singura subiectele?

  Exista un e-mail, un act? Un turnator?

  Poate angajatii din CJ ne ofera un raspuns, sub anonimat, bineinteles!

  • silaghi_gigi@yahoo.com' SILAGHI GHEORGHE spune:

   De ce te ascunzi in spatele unui personaj atat de celebru?este intrebarea mea ,a celui care lucreaza in domeniul psihologiei….raspunsul este pentru ca esti slab si vrei sati umpli golurile slabiciunii de care dai dovada….asta prietene se cheama LASITATE.

 7. calin marian si nevasta lui flori se ocupa de pensiunile si afacerile lui molot amandoi sunt angajati la consiliu judetean si au functii mari de 10 ani incoace

 8. Directorul liceului Avram Iancu din Brad a fost pus in functie tot politic. Ce sa mai si spunem …

 9. Ce comentaci paraciosi. Doar e lucru stiut ca, de la portar la director, la firmele de stat toti sunt numiti politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus