Tânărul va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale

 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii  Biroul Investigații Criminale Deva au organizat o  acțiune în urma căreia au depistat un tânăr de 21 de ani, din municipiul  Deva, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. Tânărul a fugit la vederea poliţiştilor, fiind urmărit de aceştia câteva sute de metri, pe mai multe străzi din zona cartierului Dacia, din municipiul Deva.

Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, la data de 20.08.2019, a sustras 1.000 de lei dintr-un portofel aflat în geanta unei tinere în vârstă de 27 de ani, din municipiul Deva. Geanta fusese lăsată în interiorul unui autoturism parcat în curtea unui imobilul situat în comuna Teliucu Inferior (Lacul Cinciș). Tânărul profitat de faptul că nu se aflau alte persoane în preajmă, iar portierele autovehiculului nu au fost neasigurate (încuiate).

Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru  de 24 de ore, acesta fiind deja introdus în  Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva. În cursul acestei zile, tânărul va fi  prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus