În acest sfârşit de săptămână, platoul munţilor Poiana Ruscă din Ţinutul Pădurenilor va găzdui competiţia „Panorama Bike Tour”. Sunt aşteptaţi la eveniment toţi amatorii de întreceri pe două roţi care vor să îmbine într-o zonă de vis arta cu sportul.

Cea de-a doua ediţia a competiţiei se va desfăşura în perioada 5-6 iulie la pensiunea Panorma din Ghelari şi va cuprinde ateliere de iniţiere în confecţionarea unor produse hand-made, cursuri de fotografie, concurs de biciclete şi demonstraţii de aeromodelism.

Deschiderea manifestărilor va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, cu ateliere de hand-made şi de introducere în arta fotografică. Ziua de sâmbătă va continua cu concursuri outdoor, concursuri de zmee şi de automodele. Seara se va încheia cu discotecă în aer liber şi cu un foc de tabără.

foto 1

Duminică, 6 iulie, va fi organizată competiţia de ciclism. De la ora 8.00 se fac înscrieri pentru concurs, iar de la ora 11.00 se dă startul competiţiei, care se va încheia în jurul orei 16.30.

foto 2

Concursul se va desfăşura pe patru trasee de lungimi diferite. Traseul Race va avea 57 de kilometri, traseul Hobby 25 de kilometri, traseul Family 17 kilometri şi traseul dedicat copiilor 3 kilometri. Cei mai buni competitori vor fi premiaţi.

foto 3

Prima competiţie Panorama Bike Tour a avut loc anul trecut în luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus