Fostul șef al Serviciului Rutier a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare.

Familia, prietenii și foștii colegi și-au luat, joi, rămas bun pentru totdeauna de la cel care a fost comisar șef de poliție (r) Dan Mircea Micu, fost șef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Zeci de oameni care l-au cunoscut și apreciat s-au adunat la ora 11 în fața capelei mortuare de unde, pe o ploaie deasă, a fost scos sicriul cu trupul neînsuflețit, purtat pe brațe de colegi polițiști. Un pluton de jandarmi a prezentat onorul.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de comisarul de poliție pr. Bogdan Nițu.

Înainte de a se îndrepta spre localitatea Blăjeni, cortegiul funerar s-a oprit pentru câteva clipe în fața sediului IPJ Hunedoara, instituție în care Dan Micu a lucrat mai bine de 27 de ani. Apoi, alaiul funerar s-a îndreptat spre localitatea natală a lui Dan Micu, Blăjeni, însoțit fiind, în semn de omagiu de un echipaj al Poliției Rutiere.

inmormantare dan micu (5)
.
inmormantare dan micu (8)
.
inmormantare dan micu (6)
.
inmormantare dan micu (7)
.
inmormantare dan micu (9)
.
inmormantare dan micu (10)
.
inmormantare dan micu (11)
.
inmormantare dan micu (12)

 

Un răspuns

  1. Mda, de morti numai de bine. La cit rau a facut nu mai are rost sa vb. Dumnezeu nu bate cu bita. In rest vad in fotografii o gramada de gunoaie: pitulescu, zaharie, sabau, etc. Imi este scirba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus