Finala „Game of Thrones" a fost difuzată pe 19 mai, iar în România în cursul zilei de luni, 20 mai, de la ora 4:00. HBO va redifuza ultimul episod și luni începând cu ora 20.00.

Încă de la lansare, în 2011, „Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award.

 În jur de 4,9 milioane de americani îşi vor prelungi „perioada de doliu”, după sfârşitul serialului, şi vor alege să lipsească de la serviciu luni dimineaţă, mulţi dintre ei invocând, cel mai probabil, probleme medicale, se arată într-un sondaj realizat Instutul „Kronos” pentru Forţă de Muncă.

În cele ce urmează, vă prezentăm trei seriale pe care le puteți urmări în locul „Game of thrones”.

Vikings

Ragnar Lothbrok este un fermier care devine rege. Legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor. Cum s-a întâmplat și în „Game of Thrones”, personajele din „Vikings” sunt imprevizibile.

Merlin

Serialul îi urmărește pe Merlin și prințul Arthur în încercarea de a își împlini soarta pentru a deveni două dintre cele mai puternice figuri din folclorul britanic.

Outlander

„Outlander” este un seriat TV dramatic bazat pe seria de romane de ficțiune istorică și de călătorie în timp Outlander. A avut premiera pe 9 august 2014. În rolurile principale joacă Caitriona Balfe, o asistentă medicală căsătorită din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care este transportată în timp, în Scoția anului 1743, unde se întâlnește cu Jamie Fraser, interpretat de Sam Heughan, și este implicată în răscoalele iacobinilor.

sursa: dcnews

Un răspuns

  1. Toate cele trei alternative sunt subproducții care nici măcar ifose nu au… după ce vezi primele episoade (și alea de curiozitate) , ți se taie pofta … scenariu de amatori, actori cabotini, regie … hmmm aici sunt ceva ifose , în rest, nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus