Ziua de 12 martie este marcată în fiecare an ca ziua Gărzii Naționale de Mediu.

Comisariatul Judeţean Hunedoara al Gărzii Naţionale de Mediu a organizat în data de 07 martie 2017, o acțiune de educație ecologică la Școala Gimnazială Hărău, iar în data de 09 martie 2017 a organizat 2 acțiuni de educație ecologică atât cu elevii Școlii Gimnaziale Pui cât și cu elevi ai Școlii Primare Ohaba Ponor.

Au avut loc prezentări cu tema protecția mediului și discuții interactive pe marginea unor imagini fotografice privind fenomene de poluare a factorilor de mediu: aer, apă și sol. În timpul prezentării au fost prezentate atribuțiile principale ale Gărzii Naționale de Mediu dar și exemple de acțiuni pe care copiii pot să le realizeze pentru a proteja mediul.

Mulțumim elevilor și dascălilor care s-au implicat în acțiuni privind protecția mediului, inclusiv prin înscrierea în  Proiectul „Let’ s Be Eco”, inițiat de Garda Națională de Mediu în cursul acestui an.

Garda Națională de Mediu va continua acțiunile de educație ecologică și la alte unități de învățământ de pe raza Județului Hunedoara.

IMG_5021 IMG_5062 IMG_5031

Un răspuns

  1. 1) E barbarism ” Let’s be Eco ” !
    2) garda de mediu nu observa smogul de pe Valea Muresului spre a fi eco ?
    Vopsea pe gardul cu maracini in curte ! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus