Alte 63 de decese au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit GCS, este vorba despre 40 de bărbaţi şi 23 de femei internaţi în spitalele din Alba, Brăila, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vrancea şi Ilfov.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30 – 39 de ani, un deces la categoria de vârstă 40 – 49 de ani, patru decese la categoria de vârstă 50 – 59 de ani, 14 decese la categoria de vârstă 60 – 69 de ani, 23 de decese la categoria de vârstă 70 – 79 de ani şi 19 decese la categoria de peste 80 de ani.

GCS precizează că 60 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, doi pacienţi decedaţi nu au prezentat comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus