Sâmbătă, la Deva, a avut loc prima Conferință Regională a Partidului Social Românesc. Cu această ocazie a fost lansat în dezbatere publică Programul Național al P.S.RO de Creare de Locuri de Muncă, precum și proiectul partidului pentru județul Hunedoara.

„Lansarea Programului Național al P.S.RO de Creare de Locuri de Muncă reprezintă primul pas pe care Partidul Social Românesc îl face pentru ca această „prioritate 0” a României să devină realitate, întrucât P.S.RO consideră că principala preocupare a întregii societăți trebuie să fie constituirea și implementarea unui climat care să asigure crearea de noi locuri de muncă”, se arată într-un comunicat al filialei județene a partidului.

La eveniment au participat atât președintele P.S.RO, Mircea Geoană, cât și alți membri din conducerea națională a partidului, membri ai organizațiilor județene P.S.RO din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, Caraș-Severin și Timiș, precum și reprezentați ai societății civile, ai mediului academic și de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Mircia Muntean s-a înscris în al cincilea partid

Deputatul a anunțat sâmbătă că va candida la funcția de primar al Devei din partea partidului fondat și condus de Mircea Geoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus