INGREDIENTE

400 g carne de porc

6 cartofi

300 g fasole fideluţă

300 g fasole roşie uscată

3-4 morcovi

2 cepe

2 ardei

400 g piure de roşii

3-4 linguri ulei de floarea-soarelui

sare

piper boabe

1 legatura mărar

cimbru uscat

PREPARARE

1. Pentru început, se alege fasolea uscată şi se lasă câteva ore să se înmoaie. După ce a stat în apă călduţă, se scoate şi se pune să fiarbă. Se fierbe în câteva ape până se elimină toxinele apoi se scoate în sită să se scurgă.

2. Carnea se taie cubuleţe şi se căleşte în uleiul încins. Se înăbuşe uşor la foc mediu şi se adaugă ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe.

3. Morcovii, fasolea verde şi cartofii se spală, se curăţă şi se taie cubuleţe. Se adaugă în cratiţa cu carne şi se lasă să fiarbă la foc potrivit.

4. După ce au fiert şi legumele, şi ceapa, se adaugă piureul de roşii şi fasolea fiartă. Ghiveciul se lasă să scadă în cuptor şi se serveşte cu mărar şi cimbru.

Sursa: unica.ro

Foto: skytrip.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus