Turcescu se întreabă dacă aceasta era gaura din CV pe care o tot anunța președintele Traian Băsescu.

Jurnalistul auto-deconspirat agent secret, Robert Turcescu, aruncă pe piață o adevărată bombă despre Victor Ponta. El susține că în CV-ul premierului sunt date neclare în privința modului în care acesta și-a terminat liceul.

media-141594980130460800

”Ponta are trecut in CV ca a urmat liceul “Ion Neculce” din Bucuresti intre anii 1987-1991. Numai ca, potrivit declaratiilor maica-sii si ale lui deopotriva, in iunie ’90, dupa Mineriada si la sfirsitul clasei a XI-a, Ponta a plecat la Paris si a stat acolo opt luni, pina in FEBRUARIE ’91! Deci, la revenirea in tara, din clasa a XII-a Ponta nu a mai “prins” decit un trimestru si jumatate din trei! Iata structura anului şcolar 1990 – 1991:

15 septembrie – 20 decembrie – trimestrul I
21 decembrie – 10 ianuarie – vacanţa de iarnă
11 ianuarie – 27 martie – trimestrul II
11 aprilie – 27 iunie – trimestrul III
28 iunie – 14 septembrie – vacanţa de vară

Prin urmare, cind s-a intors la liceu dupa opt luni petrecute la Paris, domnul Ponta a facut-o la jumatatea trimestrului II (22 februarie 1991, dupa propriile-i declaratii). Si cu toate astea, nu numai ca a absolvit clasa a XII-a, dar a mai luat si BAC-ul cu 10 si a intrat si la Facultatea de Drept, la stat, intr-un an, 1991, cind concurau 21-22 de insi pe un loc! Ce e cu baiatul asta, oameni buni? Cine ni-l baga pe git? Asta era lipsa lui din CV despre care vorbea Traian Basescu? Ce a facut el, de fapt, la Paris? Cine l-a “adoptat” si de ce? Cine e, de fapt, Victor Viorel Ponta?!
P.S. Nu se gaseste niciun profesor/coleg din liceu al lui Ponta care sa ne spuna cum si ce s-a intimplat? Chiar si sub rezerva anonimatului! Hai sa facem un efort cu totii sa gasim pe cineva dispus sa ne spuna cum a fost!”, susține Robert Turcescu.

stiripesurse.ro

foto: romaniatv.ro

Un răspuns

  1. richard-fleischer@web.de' Richard Fleischer spune:

    Gaura acea din CV se explca foarte usor. Find silitor si avand numai note de 10, elevul Ponta a fost bagat in programul de schimb international. A mers la Paris sa ieie o gura de aier occidental si un alt elev din Franta a venit in Romania sa invete cum este se poate incalca democratia cu ajutorul minerilor. 😉 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus