În ședința Comisiei paritare de la nivelul ISJ Hunedoara, desfășurată vineri, 19.02.2016, au fost luate o serie de hotărâri privind punctajul și grilele specifice de evaluare, precum și ponderea gradațiilor de merit pe categorii de personal și pe discipline de învățământ.

Astfel, pentru personalul didactic de predare a fost aprobată forma finală a celor 10 grile (fișe) specifice de evaluare pentru următoarele categorii de candidați: educatori/institutori/profesori pentru învăţământul preşcolar; învăţători/institutori/profesori pentru învăţământul primar; profesori; profesori/maiştri-instructori pentru instruire practică; cadre didactice din învăţământul special; personal de conducere, îndrumare şi control; director/director adjunct al clubului sportiv şcolar/liceului cu program sportiv; personal didactic din învăţământul sportiv integrat şi suplimentar (profesori de educaţie fizică şi sport şi antrenori); personalul de conducere din palatul/clubul copiilor; personalul de predare din palatul/clubul copiilor.

Pentru personalul didactic auxiliar au fost aprobate un număr de 8 grile specifice de evaluare pentru următoarele categorii de candidați: administrator financiar; secretar; bibliotecar; laborant; administrator de patrimoniu; informatician; pedagog; corepetitor. Grilele au fost elaborate pornind de la fișele posturilor stabilite prin Ordinul nr. 6143 din 1 noiembrie 2011 privind aprobarea Metodologiei de evaluare anuală a activităţii personalului didactic şi didactic auxiliar, cu modificările ulterioare.

De asemenea, s-a aprobat ponderea gradațiilor de merit ce se vor acorda în anul 2016 pe categorii de personal, precum și pe discipline de învățământ.

Fișele de evaluare, ponderea gradațiilor, precum și alte materiale despre gradația de merit 2016 vor fi postate în cursul zilei de astăzi, luni, 22 februarie, pe forumul ISJ (http://forum.isj.hd.edu.ro) și pe site-ul sindicatului (www.siphd.ro ) la rubrica: LEGISLAȚIE – LEGISLAȚIE ÎNVĂȚĂMÂNT 1 – Gradația de merit 2016.

Sindicatul Invatamant Preuniversitar Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus