Mai mulți lideri ai PDL vor veni joi în județul Hunedoara pentru a participa la o serie de evenimente programate în mai multe localități. Cătălin Predoiu, Monica Macovei, Gheorghe Falcă și Andreea Paul vor avea întâlniri cu tinerii, cu pensionarii, cu oamenii de afaceri și cu agricultorii.

Prim-vicepreședinții PDL Cătălin PREDOIU și Andreea PAUL, vor participa începând cu ora 11 la o întâlnire cu agricultorii, care va avea loc la Ferma din satul Peșteana. De la ora 13, Sala de marmură a Primăriei din Petroșani va găzdui o întâlnire cu oamenii de afaceri cu tema: „Resurse existente și nevoi imediate. Perspective pentru Valea Jiului”. De la ora 17.30 la Petrila va avea loc o întâlnire cu pensionarii și tinerii orașului cu tema „Prezent și viitor”.

Europarlamentarul PDL Monica MACOVEI și primarul municipiului Arad, Gheorghe FALCĂ își vor începe vizita în județ la Brad, la ora 10, în piața săptămânală. Cei doi lideri vor participa de la ora 12.30 la Deva la o întâlnire cu pensionarii care va fi găzduită la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. De la ora 16.00, cei doi vor vizita o fabrică de confecții din Hunedoara, iar de la ora 16.30, Castelul Corvinilor.

Un răspuns

  1. Ba da de PMP nimic. La Hunedoara au deschis sediu, au strans semnaturi pentru europrlamentare si acum sediul este de inchiriat. Venit vazut, semnat si pa. Ne mai vedem la vot. Cum , numa tepari si bisnitari in politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus