O grupare specializată în traficul de persoane a fost destructurată de DIICOT la Timișoara. Perchezițiile au avut loc în această dimineață.

Nouă percheziții pentru destructurarea unei grupări specializată în traficul de persoane au avut loc, joi dimineață, la Timișoara. Mai multe tinere, printre care și minore, au fost exploatate sexual de către membrii rețelei, transmite corespondentul Mediafax.

Perchezițiile au fost efectuate, joi dimineața, în nouă locații din Timișoara de către procurori ai DIICOT, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, trupele speciale ale Poliției și jandarmi.

În timpul perchezițiilor realizate pentru destructurarea rețelei specializate în traficul de persoane a fost ridicat inclusiv liderul rețelei, Marius Stanciu, dintr-o locuință din zona Eroilor, din Timișoara.

Mai multe tinere, exploatate sexual

Potrivit anchetatorilor, membrii grupării au exploatat sexual mai multe tinere în ultimul an, inclusiv minore, cărora le găseau clienți prin intermediul anunțurilor sau erau trimise direct pe stradă, la Timișoara.

Majoritatea sumelor de bani pe care tinerele le primeau ajungeau la membrii rețelei. În total, unsprezece persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Timișoara, în cursul zilei de joi.

sursa: dcnews

Un răspuns

  1. se poate cerceta si orasul lupeni hud hunedoara asa zisi fratii Gradin si altii care au 2 clase si au vile baruri masini de lux si duc minori la produs in germania stie toata valea jiului doar politia nu stie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus