Au venit vești foarte bune săptămâna trecută de la INS, care a anunțat că PIB-ul României a crescut cu 4.1%, în 2018 – una dintre cele mai mari creșteri din Uniunea Europeană.

Creșterea economiei înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor, mai mulți bani pentru firmele românești, mai multe autostrăzi, dar și mai multe spitale. Economia României se dezvoltă într-un ritm accelerat sub guvernarea PSD, dar PNL și Ludovic Orban vor să credem că este nevoie ca salariile și pensiile să fie tăiate, iar românii să trăiască în sărăcie.

De altfel, chiar zilele trecute, în urma mitingului organizat de PSD la Craiova, reprezentanți ai Opoziției au lansat atacuri jignitoare la adresa românilor patrioți care muncesc din greu pentru țara noastră și care au fost etichetați drept “săraci și fără educație”, doar pentru că au participat la mitingul de susținere al PSD. Acest limbaj arată cât de puțin le pasă membrilor PNL de românii, care trăiesc și muncesc în România. Nu e de mirare că au tăiat pensiile și salariile când au fost la guvernare și că se pregătesc să o facă din nou, dacă vor reveni la conducerea țării. Un partid ca PNL, care se poartă fără respect la adresa românilor, nu are cum să se lupte pentru mai mult respect în Europa.

PSD a fost și continuă să fie singurul partid care luptă cu adevărat pentru mai mulți bani în buzunarele românilor, iar puterea de cumpărare a crescut cu 45%, sub guvernarea PSD.

Programul nostru de guvernare a implementat deja măsuri concrete în sprijinul oamenilor – pensii mai mari, salarii mai mari, pentru că ne dorim o viață cât mai decentă pentru românii noștri.

Atenția noastră față de nevoile oamenilor se vede acum, când suntem la guvernare. Rata șomajului a ajuns la cel mai mic nivel din istorie și printre cele mai scăzute din Europa – doar 3,4%. Asta arată că fiecare român poate avea un loc de muncă.

De asemenea, salariile nete au crescut în medie cu peste 35% din 2016, iar românii au la dispoziție mai mulți bani pentru a cumpăra cele necesare. PSD este singurul partid care are viziunea și resursele pentru a realiza aceste obiective, iar împreună putem obține pentru România ceea ce merită cu adevărat în cadrul Uniunii Europene. Pentru că noi vom munci și în continuare cu același spor în slujba românilor și vom câștiga mai mult respect pentru România în Europa.

Deputat Laurențiu Nistor,

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

7 răspunsuri

 1. Asea ieste domnu ca si matusili mele merge numa la ristorante sa mince ca numa la local sta tata ziua ambele si cin ma duc sami deie si mie o slana sauceva zice sa ma duc si io la restaurant ca sintem bogati de ne sta pojnarele numa pline de bani, ce ce bine ie si sa nu vina sorositii casa ne zica noua ca noi avem nevoie de liniste casa putem face si bani cit incape.

 2. peteranton68@gmail.com' Cetățean din județul Hd spune:

  Mai IRIMIE ” Ambele si cin ma duc sami deie si mie o slana sauceva zice sa ma duc si io la restaurant ca sintem bogati de ne sta pojnarele numa pline de bani, ce ce bine ie” TU CĂND ai făcut bani cum ai făcut știiiii tu cum prietenii tăi stiu de ce , acuma dacă totul este la vedere si corect nu este bine .Ăștia SUNTETI IRIMIE PNL+ PDL = USR SI RESTUL CATE SUNTETI=ZERO BARAT

  • Mai duomnule cetatean, ca vad ca ne tutuim la per tu, io ziceam ca matusile are pojnarele plinde de bani ca au pensiea marita dela duomnii ce tot mareste salariili si pensiili, io nu stiu de unde stii dumneata cum am facut banii cu prietenii daca nu am. Daca n-am, n-am, asta e. Iele are bani ca de 30 de ani tot cu duomnii astia votieaza si le-o tot marit, numa ca le-o plecat copiii pe unde or vazut cu ochii de sta singure prin restaurant.

 3. O viață și mai decenta pentru cei speciali.adica pensii speciale!
  Ăștia da cetățeni egali în fața legii!

 4. peteranton68@gmail.com' Cetățean din județul Hd spune:

  Mai IRIMIE prieteni nu ai avut nici acum 30 de ani cum spui tu dar acuma nu mai ai pe nimeni pe lîngă tine cum nu ai avut și până acuma cum spui tu fa ce ești! Ai incercat sa fraieresti tot timpul dar nu ți mai merge! Așa că vezi ți de ale tale si minciunile tale că nu mai ține vrajeala tă!!!

 5. Un excroc mare acest Irimie. Prosti sint cei care-l votează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus