Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, E.S. Hans Klemm, a fost prezent la inaugurarea Raftului American de carte amenajat la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

Excelența Sa a oferit o donație de carte în limba engleză care numără 200 de titluri. Este vorba de cărți de literatură americană clasică și contemporană, literatură pentru copii și tineret, materiale pentru învățarea și predarea limbii engleze, precum și cărți despre politica externă, geografia și istoria Statelor Unite. Colecția oferă acces la resurse despre SUA, cultura și valorile americane.

Oaspetele, însoțit de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea-Flaviua Bobora, prefectul județului Hunedoara, Fabius-Tiberiu Kiszely, și consilierul județean Ancuța-Elena Suciu, a vizitat centrul Biblionet dotat recent cu calculatoare noi, printr-o investiție a CJ Hunedoara, unde s-a întâlnit cu elevi implicați într-un proiect educațional. Ambasadorul a poposit apoi la Secția de carte franceză, la Secția de carte pentru copii, la Secția de Împrumut, în depozitul de carte al bibliotecii și în Sala de lectură, unde a și fost amenajat raftul american.

Sursa: CJ Hunedoara

klemm2

klemm3

klemm4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus