Ocupanta locului 3 în Liga Națională de handbal feminin vine la Deva pentru un adevărat derby al etapei.

Vineri, 16 ianuarie, începând cu ora 18:00, Sala Sporturilor din Deva găzduiește, în cadrul etapei a 15-a a Ligii Naționale, meciul de handbal dintre CSM CETATE DEVA și ASC CORONA BRAȘOV.

Tehnicianul oaspeților este convins că meciul cu devencele va fi dificil, mai ales în condiţiile în care Cetate a reuşit să obţină semnătura lui Ani Senocico:

„Cu Cetate ne aşteaptă un meci extrem de greu, pentru că echipa s-a întărit cu o jucătoare experimentată, care pune mari probleme dacă nu eşti atent. În plus, la Deva am avut probleme şi sezonul trecut, tocmai pentru că este o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu“, a declarat Bogdan Burcea pentru monitorulexpres.ro.

La rândul său, finanţatorul echipei devene, Marian Muntean, crede că scorul este deschis oricărui rezultat.

“Echipa din Braşov porneşte cu prima şansă, este vicecampionă. Multe din jucătoare fac parte din lotul naţional, este omogenă, dar mingea e rotundă şi se joacă până în ultimul minut. Toate echipele sunt schimbate faţă de tur, iar prima etapă a dovedit că şi echipele care erau cotate cu şanse de 100% au avut de furcă până la final. Se joacă!”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Marian Muntean.

Clasamentul la zi

clasament

….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus