Pe buletinul de vot este doar numele senatorului PNL Eleonora Carmen Hărău.

Patru persoane și-au depus candidaturile pentru președinția Consiliului Filialei Hunedoara a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România Hunedoara.

Comisia de nominalizare a candidaților pentru funcția de președinte al Consiliului Filialei CECCAR Hunedoara a invalidat dosarele candidaților Anca Vitez, Viorica Lugojan și Caius Apostu. În schimb, a admis candidatura senatorului PNL Eleonora Carmen Hărău. Deși au fost depuse contestații, candidații respinși spun că nu au primit niciun răspuns oficial.

„Nu am primit niciun răspuns oficial. Nu știm de ce ni s-au invalidat candidaturile. Votarea a început la sediul CECCAR”, a declarat Anca Vitez pentru Hunedoara Liberă.

În 13 și 14 martie va fi organizat procesul de votare. Între 26 – 31 martie va avea loc organizarea adunării generale.

Președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România poate deține doar două mandate, atât la nivel central, cât și al filialelor. Actualul președinte, Maria Mornea, este la al doilea mandat în fruntea CECCAR Hunedoara și nu mai poate candida pentru un nou mandat.

În județ sunt aproximativ 500 de contabili.

2 răspunsuri

 1. fane_camel@yahoo.com' Vlad Paul spune:

  Sa intelegem ca cei din Comisia de nominalizare a candidaților pentru funcția de președinte al Consiliului Filialei CECCAR Hunedoara au invalidat dosarele candidaților Anca Vitez, Viorica Lugojan și Caius Apostu pentru a o favoriza pe senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău ? Toti candidații respinși au spus că nu au primit niciun răspuns oficial la contestatiile facute ? Nasol. Sunt create tot felul de suspiciuni rezonabile.

 2. Este a doua oara cand se intampla asta. A doua oara cand le sunt invalidate dosarele si tot a doua oara cand dna senator ramane singura in cursa pentru presedentia CECCAR. Si la fel ca si data trecuta, nu au primit nici un raspuns/explicatie privitoare la invalidarea candidaturii.

  Acum inteleg ca daca ai functia de senator, iti permiti multe lucruri. Dar sa fii nesimtit, jegos si tupeist sunt atuurile unui bun senator…se pare. Cand spun senator bun, sunt ironic…

  Dupa ce ca, ai secat bani de la Primaria Hunedoara timp de 10 ani prin firma ta de curatenie, ti-ai cumparat terenuri si cladiri langa Castelul Corvinilor, ai N proprietati, conturile din banca nu sunt nici ele de neglijat, etc. – TOT nu iti ajunge halca si cauti sa vrei mai mult, chiar daca, tu nu ai avut vreo legatura cu domeniul respectiv. – In cazul de fata, duamna, nu a profesat 1 minut aceasta profesie cu care se mandreste (doar la tv si doar cand e vb de imagine).
  Inteleg ca vrea sa devina presedinte si sa o lase pe retardata de Morne in continuare ca si vice-presedinte si senatorul harau sa fie la bucuresti in acest timp. Mi-e scarba de aceste personaje care acapareaza Romania si le urez sa se zbada-n noroi pan’ la adanci batraneti, la fel cum fac “hunedorenii mei” – acei contribuabili care au votat-o si care si-au pus sperantele in promisiunile ei de 2 lei.

  Sper din tot sufletul sa platiti pt toate faradelegile provocate acestui oras si cetatenilor acestuia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus