Carmen Hărău joacă rolul victimei manipulate de un exit-poll realizat de oamenii lui Viorel Arion.

Deputata PNL Carmen Hărău s-a grăbit duminică să anunțe victoria primarului Viorel Arion pe Facebook. La scurt timp însă, a șters postarea și a publicat un nou mesaj. Al doilea mesaj arată însă cu degetul spre cei care au realizat exit-poll-ul la ieșirea de la urne, o asociație apropiată lui Viorel Arion. În aceste condiții, ne întrebam: Carmen Hărău înceracă să arunce vina pe oamenii lui Viorel Arion pentru eșecul de duminică? Mai mult, încearcă să-i acuze de manipulare?

harau fbharau facebook

13 răspunsuri

 1. Nu dau 2(doi) bani pe spusele D-nei Harau,cu exact 12 ani in urma avea cuvinte de lauda pentr-u PDSR,astazi vopsita in liberala plange insucesul Partidului ,da se prea poate ca contractele domniei sale cu Primaria sa sufere diminuari semnificative,iar in cazul in care se trezesc din amnezie liberali sa nu o mai puna pe listele pentru un post de Parlamentar,atunci sa vezi tavaleala si plasete,nici rugaciunile la mormantul lui Arsenie Boca nu o mai ajuta.Si colac peste Pupaza vor exploda si Dosarele Penale

 2. florian@yahoo.com' florian spune:

  Doamna Harau merita sa castige inca un mandat de parlamentar. A facut multe locuri de munca cetatenilor hunedoreni. A luptat pt hunedoreni. Mai rar oameni ca dansa. Felicitari doamna si multa bafta la alegerile parlamentare. Avem nevoie de oameni ca dumneavoastra!

  • te invit sa te angajezi la una din firmele sale! … sa vezi salar si ore suplimentare … si cea mai mare ipocrizie e cea cu bonurile … poti sa cumperi doar de la magazinul firmei 🙂 …

 3. Astia doi sunt iubiti?

 4. dexterhomeboy@yahoo.com' Anonymous spune:

  @Florin stim ca esti postacul fam. Harau dar totusi, daca Coana Harau mai prinde un mandat, Hunedoara va mai stagna vreo 4 ani asa din oficiu….sunteti niste tembeli daca o votati iar. In cel mai bun caz se vor rezilia/recalcula contractele coanei cu Primaria Hunedoara. Acelea cu preturi exorbitante la panselute..

 5. Sunteți carcotasi din orasul nostru au fost ministri si eu ca hunedorean nu am vazut-simtit nimic.Mai mult au distrus un oras.

 6. Observati cum havra asta penala pune semnul exclamarii dupa fiecare fraza?
  Este obisnuita sa ordone, sa i se supuna lumea de aia. penibila!

 7. bai florine ,TEMBEULE tu nu vezi ca ccoana harau ii e frica ca vor veni investitori la hunedoara si ii vor forta ei si lu ovidiu crisan sa mareasca salariile ca de pana acuma mogulii si maharii si-au facut averi pe spatele oamenilor de rand,apoi ii este frica ca vine D.N.A-ul peste ea si ii ia mercedesul ei si lu ficasa bmw-ul

 8. Vina este a conducerii pnl. Rampa.david .harap. cea mai proastă conducere din90 incoace.
  Demisia de onoare daca mai aveti onoare !

 9. Bunaleana@yahoo.com' Elena Gradinariu spune:

  Fugi doamna Harau si lasa Hunedoara in pace ca ai ingropat o de tot. Fereasca dumnezeu sa mai prinzi un mandat, ca si pensionari vor emigra.

 10. Oare când âi ridică DNA pe toți baronii locali din Hunedoara?

 11. mariabadila1956@yahoo.com' Badila Maria spune:

  Am auzit numai urat ,vorbindu-se despre aceasta doamna,partidul din care face parte la ce bun o mai tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus