În această dimineață, hipermarketul Auchan din Deva și-a deschis larg porțile pentru clienții care au așteptat în liniște ora 10, ora programată pentru deschiderea oficială.

La deschiderea magazinului de la Deva au participat sute de oameni veniți să afle în special care sunt ofertele speciale ale noului hipermarket Auchan.

deschidere magazinul auchan (2)

Lucrările de amenajare a noului hipermarket devean s-au derulat pe parcursul a 10 zile, timp în care fostul hipermarket Real s-a transformat în Auchan.

Auchan Deva este cel de-al 16-lea magazin deschis sub marca grupului care a preluat în România cele 20 de hipermarketuri Real. Suprafața comercială a noului magazin este de 7.300 mp, iar numărul de produse oferite clienților ajunge la 50.000.

5 răspunsuri

 1. tembelizarea romanilor continua – cumpara toate infectiile chimice, fara gust de pe toata planeta iar legumele si fructele noastre dispar de tot. cita marfa e produsa in ro? facem vinzare altor tari ca de aia am intrat in EU. mai bine zis EU a intrat in RO la jecmanit si distrus tot ce mai aveam. am fost dusi cu presul cu libertatea circulatiei si alte bazaconii de EU si imbecilii din fruntea RO.

 2. Iata ca se poate si fara busculade ! Incepem sa devenim cat de cat civilizati !

 3. revitea@yahoo.com' Revitea George spune:

  Ca de obicei! Aceiaşi Marie dar cu alta palarie! Le schimba firma odata la 5 ani pentru a beneficia de gratuităţile oferite de catre statul român. dar intreprinzătorilor locali cine le ofera compensatii si gratuitati? Tara nimanui, o tara de consum, unde in schimbul unui card de cumparaturi primesti o frumoasa chirie din partea bancii cand nu mai poti plati si-ti fura casa.

  • nu le ofera nimeni deoarece de pe urma lor nu apar spagi, comisioane si sint incomozi – nu vrea nimeni concurenta! toti vor sa vinda numai ei. sa ne amintim cind in urma cu multi ani acel tradator victor ciorbea, la ordinele FMI, a lasat porcii sa moara de foame in fermele romanesti – erau imagini la tembelizor cu ei guitand pe toate posturile – iar la citeva zile a redus taxele vamale la import din ungaria.

   fratilor, nu l-a linsat nimeni intre timp, mai are curaj sa iasa pe strada??? stam la telenovele, prosteli, meciuri dar o sa disparem curind ca tara.

   in buna parte FMI si EU au distrus romania dar prostimea nu realizeaza.

   “v-am lasat saraci si prosti, v-am gasit si mai saraci si mai prosti” – brancusi.

 4. melteanderomania@gmail.com' Barabostes spune:

  Am observant ca seara produsele din carne (cele ambulate in Auchan) care urmeaza sa expire a 2-a zi sunt adunate si duse in spate…sunt tare curios oare ce se intampla cu ele…..:) 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus