Conf. univ.dr. Horatiu Moldovan este un reputat profesionist în domeniul Sănătății cunoscut la nivel național și european, membru titular al Academiei de Științe Medicale din România.

Conf.dr. Horațiu Moldovan a condus mai mulți ani condus secția de chirurgie cardiacă a Institutului de Boli Cardiovasculare “C.C.Iliescu” și are o experiență impresionantă în domeniul intervențiilor pe cord deschis. În prezent, este medic primar chirurgie cardiovasculară și conduce secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul unei cunoscute clinici private.

Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, conf.dr. Horațiu Moldovan s-a alăturat echipei ministrului Victor Costache în încercarea schimbării politicilor din sistemul de sănătate românesc prin aducerea pacientului în centrul sistemului, creșterea calității serviciilor de sănătate prin optimizarea tuturor componentelor, de la infrastructura și dotare, pînă la actul medical propriu-zis, de la management și sisteme informatice, până la respectarea drepturilor pacientilor.

sursa: dcmedical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus