Trigonul Lunii cu planeta Saturn generează energii pozitive, care vă ajută în muncă și facilitează punerea în practică a planurilor îndrăznețe. Dacă ați tot amânat o lucrare dificilă, acum este momentul să o rezolvați, pentru că astrele vă sunt favorabile.

serie-ok-79x794Berbec

Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor și pe plan sentimental. Sunt șanse mari să prindeți un contract de colaborare. Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să fiți mai îngăduitor cu o persoană în vârstă.

Taur

Dimineața nu prea reușiți să faceți ce v-ați propus, pentru că intervin o mulțime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervați și să fiți perseverent. După-amiază faceți cunoștință cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri. Vă sfătuim să vă consultați și cu partenerul de viață.

Gemeni

Este foarte posibil să se petreacă ceva deosebit pe plan social sau în relațiile sentimentale. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri și investițiile pentru cămin. Vă recomandăm să vă ascultați intuiția. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

Rac

Sunteți foarte bine dispus, iar relațiile cu cei din jur decurg fără probleme. Pe plan financiar nu stați grozav, dar puteți avea succes în chestiuni casnice și în societate. Seara vă simțiți foarte bine într-o vizită la prieteni, unde sunteți în centrul atenției. Evitați exagerările!

Leu

Dimineața nu vă vedeți capul de treabă. Organizați-vă cât mai eficient! După-amiază aveți ocazia să puneți bazele unei afaceri. Ca să nu aveți probleme, vă recomandăm să apelați la persoane cu experiență. Pe plan sentimental puteți să fiți optimist.

Fecioară

Situația financiară nu vă mulțumește deloc. În schimb, sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Puteți avea succes la examene, concursuri etc. Vă sfătuim să vă analizați serios perspectivele profesionale și să căutați noi oportunități.

Balanţă

Colaborați foarte bine cu un partener de afaceri și reușiți să încheiați o tranzacție strălucită. Relațiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteți dispus să discutați calm, totul se poate rezolva. Vă recomandăm să nu neglijați activitățile casnice, dar nici odihna.

Scorpion

Dimineața s-ar putea ca relațiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiționați și să aveți răbdare ca partenerul de viață să se calmeze. Se pare că sunteți nevoit să plecați într-o delegație care se anunță destul de dificilă. Vă puteți descurca foarte bine, dar vă sfătuim să fiți foarte atent la acte. Ar fi bine să vă ascultați intuiția.

Săgetător

Sunt șanse să începeți o activitate comercială din care veți câștiga bine. Sunteți apreciat de șefi, ceea ce stârnește invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptați munca în echipă. Nu faceți eforturi mari! Riscați să aveți probleme cu sănătatea sau chiar un accident.

Capricorn

Aveți un farmec deosebit și atrageți admirația celor din jur. Cu puțină atenție, vă puteți descurca excelent în afaceri. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă pentru casă. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu persoane mai în vârstă. Acordați mai mult timp familiei!

Vărsător

Creativitatea vă ajută să aveți succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiție serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu vă neglijați familia. Ar fi bine să vă faceți timp și pentru odihnă.

Peşti

La serviciu reușiți să vă afirmați aproape fără nici un efort. Sunteți plin de energie și merită să valorificați momentul ca să terminați tot v-ați propus. După-amiază s-ar putea să aveți o discuție cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reușit să vi-o înapoieze. Vă sfătuim să evitați speculațiile, pentru că riscați să ieșiți în pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus