Previziunile astrologice generale ale zilei:

Trigonul Luna-Neptun energizează viaţă artistică şi sentimentală. Este momentul să va puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţă sentimentală.

serie-ok-79x794Berbec

S-ar putea să aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveţi idei originale şi valoroase, care va sunt de mare ajutor pe plan profesional. În privinţa relaţiilor parteneriale, va recomandăm să daţi dovadă de diplomaţie.

Taur

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţă dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a două a zilei, intraţi în legătură cu persoane importante. Va recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel şi să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Gemeni

Puteţi investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeţi o perioada favorabilă, în care faceţi alegeri inspirate. Puteţi rezolva probleme financiare foarte dificile. În partea a două a zilei, va simţiţi excelent la o petrecere cu prietenii. Va sfătuim să fiţi ponderat.

Rac

După o perioada de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relaţiile sociale, puteţi spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveţi ocazia să va afirmaţi la justă dumneavoastră valoare.

Leu

Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineţii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interesul familiei.
Cu toate că întâmpinaţi dificultăţi, reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, în care aţi investit mult timp şi bani. Nu va angajaţi în discuţii în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă!

Fecioara

Reuşiţi, în sfârşit, să rezolvaţi o problema financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a va ocupă de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveţi grijă să va respectaţi promisiunile!

Balanţă

În prima parte a zilei, aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşită unei afaceri. Muncă depusă în ultima perioada începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerii de afaceri. Acordaţi mai multă atenţie membrilor mai tineri ai familiei!

Scorpion

Aveţi ocazia să mergeţi într-o excursie cu prietenii. Ar fi bine să nu va eschivati. Nu va mai gândiţi la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritaţi să va relaxaţi şi aveţi nevoie de odihnă.

Săgetător

Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, trebuie să depuneţi eforturi susţinute şi să acceptaţi ajutorul prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt armonioase.

Capricorn

Reuşiţi să rezolvaţi o problema sentimentală. Relaţiile cu persoană iubita sunt excelente şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ce v-aţi propus să faceţi împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor şi contactelor serioase cu persoane importante.

Vărsător

Aveţi capacitatea de a va adapta cu uşurinţă unor situaţii noi şi să luaţi rapid decizii inspirate. Va puteţi ocupă de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Peşti

Aveţi ocazia să va dovediţi talentul şi creativitatea. Puteţi să va bazaţi pe intuiţie. Petreceţi după-amiază alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie. Nu faceţi promisiuni pe care să nu sunteţi sigur că le veţi putea respectă!

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus