Previziunile astrologice generale ale zilei:

Conjuncţia Lunii cu Saturn sporeşte nevoia de securitate în relaţiile sentimentale şi de stabilitate în cămin. Este, poate, o reacţie de rezistenţă subconştientă la eventualele schimbări. Nu trebuie să va faceţi probleme. Este o situaţie trecătoare, dat fiind că mişcarea Lunii este cea mai rapidă.

serie-ok-79x794Berbec

S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să va izolaţi. Va recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care va frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeţi.

Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să va conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordaţi mai mult timp problemelor partenerului de viaţă. Va recomandăm fiţi mai comunicativ.

Gemeni

Astăzi sunteţi puţin inhibiat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Va recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare! Riscaţi să regretaţi.

Rac

Dimineaţă, colegii şi familia fac eforturi să va scoată din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care va frământă. Va recomandăm să nu luaţi decizii importante de unul singur. Nu începeţi activităţi delicate, care necesită multă atenţie!

Leu

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimţiţi o stare de inhibiţie care va împiedică să va exprimaţi clar. Va recomandăm să nu faceţi investiţii şi să nu cumpăraţi obiecte de valoare, pentru că s-ar putea să regretaţi. Încercaţi să va relaxaţi şi să faceţi planurilor de viitor, pentru familie!

Fecioară

Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice. S-ar putea că cei din jur să nu va aprecieze ideile la adevărată lor valoare. Va recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi afaceri.

Balanţă

De dimineaţă aveţi multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi de natură financiară. Va recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi familiei.

Scorpion

Va sfătuim să o lăsaţi mai uşor cu muncă şi să va aplecaţi mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi-va proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeţi o suma importantă! Va recomandăm să va ocupaţi de treburi casnice, de rutină.

Săgetător

De dimineaţă aveţi ocazia să demaraţi o afacere. Va recomandăm să nu va pripiţi. Mai staţi două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Astăzi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă şi aveţi toate şansele să petreceţi împreună o seară romantică.

Capricorn

Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Va recomandăm să nu începeţi activităţi noi să nu începeţi noi afaceri, chiar dacă primiţi propuneri din partea prietenilor.

Vărsător

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Va sfătuim să va stabiliţi clar priorităţile, că să nu pierdeţi timpul. Ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă!

Peşti

Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat. Va sfătuim să nu va lăsaţi pradă melancoliei. Starea de inhibiţie şi lipsa de sociabilitate ar putea să agraveze neînţelegerile cu persoană iubita.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus