Cuadratura Mercur-Neptun îngreunează deciziile, predispune la conflicte și, mai ales, la a crede în fantasme. De asemenea, crește dorința de a afla adevarul.

serie okBerbec

Dimineața sunteți nevoit să luați o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viață nu este de acord să munciți în plus. Gândiți-vă bine înainte să luați o hotărâre! Vă sfătuim să nu faceți excese alimentare.

Taur

Reușiți să terminați cu bine o activitate importanta. S-ar putea să găsiți cu greu soluții la problemele familiei. Nu este momentul să cumparați un obiect de valoare. Cel mai bine ar fi să așteptați până când veți sta mai bine cu banii.

Gemeni

Intentionați să vă asumați mai multe responsabilități la serviciu, dar vă temeți ca șeful nu va fi de acord. Relațiile cu colegii de serviciu se anunță tensionate. Vă sfătuim să vă gândiți bine înainte de a acționa. Stabiliți-vă clar prioritățile!

Rac

Șefii vă apreciază, dar să nu vă așteptați la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneți chiar tot ce gândiți. După-amiază mergeți în vizită la o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să fiți prudent în afirmații, dacă vreți să evitați o ceartă.

Leu

Nu este recomandabil să vă puneți mari speranțe într-o afacere, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Dimineața apar mai multe evenimente neprevăzute, care vă strică planurile. Vă sfătuim să vă păstrați calmul. Micile probleme se rezolvă rapid și, spre seară, vă recăpătați buna dispoziție.

Fecioară

S-ar putea să nu mai plecați într-o delegație, din cauza unei probleme de sănătate. Șefii vor înțelege situația. Vă sfătuim să evitați certurile, pentru a nu vă agrava situația. Acceptați ideea că trebuie să vă odihniți!

Balanţă

Dimineața s-ar putea să aveți probleme la serviciu, din cauza zvonurilor lansate de o femeie invidioasă. La nevoie, puneți doi colegi față în față! Spre seară, vă regăsiți liniștea alături de partenerul de viață.

Scorpion

Intuiția vă ajută să aflați de ce și-a schimbat un prieten atitudinea față de dumneavoastră. Temperați-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvați nimic certându-vă! Vă sfătuim să evitați speculațiile.

Săgetător

S-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie dificilă cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să înțelegeți că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut. Ar fi bine să vă ocupați mai mult de partenerul de viață și de familie. Altfel s-ar putea să regretați mai târziu.

Capricorn

Vă dați seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este recomandabil să provocați o discuție. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă discreție. Vă sfătuim să vă odihniți mai mult, dacă vreți să nu aveți probleme de sănătate.

Vărsător

Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii sunt excelente. Vă recomandăm să fiți prudent în afaceri. Nu alergați după câștiguri ușoare! După-amiază petreceți momente plăcute în compania celor dragi. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere!

Peşti

Primiți un cadou cu valoare sentimentală deosebită. S-ar putea să primiți și de la serviciu o importantă sumă de bani. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal. S-ar putea să cheltuiți prea mult și să vă certați cu partenerul de viață. Vă sfătuim să acordați mai mult timp celor tineri din familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus