Previziunile astrologice generale ale zilei:

Luna Plină nu poate să predispună decât la agitaţie. Riscul de accidente şi scandaluri este în creştere. Nu uitaţi că omul îşi stăpâneşte propriul destin. Dacă gândiţi pozitiv şi cunoaşteţi predispoziţiile astrale, puteţi să evitaţi efectele negative ale oricărei conjuncturi şi să întoarceţi totul în favoarea dumneavoastră.

serie-ok-79x794Berbec

După o perioada dificilă pe plan sentimental şi financiar, aveţi un succes nesperat. Climatul general va este favorabil. Nu încercaţi să va impuneţi punctul de vedere! Riscaţi să va dezamăgiţi partenerii. După-amiază aflaţi că urmează să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.

Taur

Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi un spirit de iniţiativa cu care reuşiţi să va impresionaţi colaboratorii. Aveţi succes pe toate planurile şi sunt şanse să câştigaţi bine. Va sfătuim să va faceţi un program riguros, că să nu va risipiţi energia.
Ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.

Gemeni

Aveţi parte de schimbări importante pe plan profesional şi în relaţiile sociale. La serviciu găsiţi soluţii originale, acceptate de şefi şi colegi. După-amiază va vin în vizită câţiva prieteni. Va sfătuim să fiţi cumpătat, că să nu aveţi probleme cu sănătatea.
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Rac

Dimineaţă descoperiţi că o afacere în care nu v-aţi pus prea mari speranţe urmează să va aducă beneficii importante. Este posibil să vi se propună o colaborare. Va recomandăm să nu acceptaţi. V-ar lua prea mult timp, iar partenerul de viaţă v-ar reproşa că neglijaţi şi mai mult familia.

Leu

Se iveşte ocazia să va asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Va sfătuim să nu luaţi o hotărâre definitivă fără să cunoaşteţi toate avantajele şi dezavantajele. Ar fi bine să va consultaţi şi cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă.
După-amiază, intuiţia va ajută să luaţi o decizie inspirată pentru cămin.

Fecioara

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante, iar cei din jur va apreciază ideile. Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor şi aveţi ocazia să va faceţi noi prieteni. Va recomandăm să ascultaţi şi de părerile celor din jur, pentru că va pot fi de folos.

Balanţă

Dimineaţă sunteţi obligat să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar apreciate de familie. După-amiază s-ar putea să va schimbaţi programul în ultimul moment. Se pare că trebuie să va ocupaţi de o rudă bolnavă. Pentru a face faţă tuturor problemelor, va sfătuim să nu va pripiţi.

Scorpion

Dacă vi se propune o colaborare, va recomandăm să nu refuzaţi. Sunt şanse să va îmbunătăţi sensibil situaţia financiară. Va puteţi ocupă de afaceri. Aveţi şanse mari să obţineţi venituri suplimentare, dar va sfătuim să va abţineţi de la orice fel de speculaţii.

Săgetător

Dimineaţă survin evenimente neaşteptate, care va dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate. Va recomandăm să va păstraţi calmul şi să încercaţi să fiţi o gazdă primitoare. În partea a două a zilei, cineva cu experienţă va oferă sfaturi pentru afaceri.

Capricorn

Dimineaţă înregistraţi un succes care va întăreşte convingerea că parcurgeţi o perioada favorabilă. Aveţi ocazia să începeţi o afacere profitabilă. Că să nu riscaţi nimic, va recomandăm să acceptaţi ajutorul unui prieten apropiat. Relaţiile cu persoană iubita sunt foarte bune. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii mă tineri ai familiei!

Vărsător

S-ar putea să ajungeţi la un punct de cotitură în viaţă, care să va aducă multe bucurii. Sociabilitatea şi formă intelectuală în care va aflaţi va asigura succesul pe plan profesional şi social. Va sfătuim să va bazaţi pe intuiţie, mai ales după-amiază, când trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale.

Peşti

Aveţi un succes remarcabil pe plan social şi material. Va sfătuim să profitaţi de şansele care vi se oferă, dar aveţi grijă să nu forţaţi norocul! După-amiază, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută, în care puteţi obţine câştiguri importante. Aveţi mare grijă de acte!

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus