Opoziția Venus-Marte poate aduce mult dinamism în plan sentimental, începând de la descătușarea unor pasiuni explozive și până la adevarate războaie între parteneri. Din acest motiv, astăzi este posibil să apară conflicte sentimentale și sociale. Cel mai bun lucru este păstrarea echilibrului și apelarea la înțelepciune.

serie okBerbec

Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Din acest motiv, sunteți indispus și puteți deveni irascibil. Păstrați-vă calmul și ascultați sfaturile prietenilor!

Taur

Dimineața s-ar putea să fiți agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Vă sfătuim să nu vă ieșiți din fire, altfel riscați să vă complicați situația. Fiți calm cu persoana iubită! Nu are rost să vă certați pentru nimicuri.

Gemeni

Dimineața s-ar putea să fiți dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneți la suflet! Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor cu adevărat importante. Astmosfera în familie este foarte bună.

Rac

Șefii vă apreciază, dar să nu vă așteptați la felicitări din partea colegilor! Nu este momentul să spuneți chiar tot ce gândiți. După-amiază mergeți în vizită la o rudă mai în vârstă. Vă recomandăm să fiți prudent în afirmații, dacă vreți să evitați o ceartă.

Leu

Vă enervați din cauza unui coleg de serviciu care vă face greutăți. Nu este momentul să luați decizii importante. S-ar putea să fiți confuz și să nu vă puteți concentra. Vă sfătuim să vă puneți ordine în idei. Evitați cearta cu o persoană mai în vârstă din familie!

Fecioară

Astăzi este indicat să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii. Dimineața s-ar putea ca o rudă să vă ceară un împrumut. Vă sfătuim să nu o refuzați, dacă puteți să o ajutați. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună în legătură cu un examen.

Balanţă

Sunteți nervos și aveți tendința să-i criticați pe toți cei din jur. Vă sfătuim să vă temperați, ca ăa nu vă îndepărtați prietenii. Aflați că veți primi vizita unei rude din altă localitate. S-ar putea să începeți pregătirile pentru concediu.

Scorpion

Se pare că vă simțiți obosit și fără chef de muncă. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și să vă dedicați unor activități de rutină. Ar fi bine să vă relaxați și să acordați mai mult timp odihnei. Nu provocați discuții în contradictoriu!

Săgetător

Este posibil să aveți dificultăți de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă lăsați pradă melancoliei! Puteți avea spor la treburi casnice. Vă recomandăm să fiți mai atent cu partenerul de viață.

Capricorn

Nu vă convine nimic și vă enervați foarte usor. Aveți tendința să căutați ceartă cu lumânarea, sub diferite pretexte. Nu faceți din țânțar armăsar! Cu calm și răbdare, totul se poate rezolva ușor.

Vărsător

Dimineața, o rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijorați! Problemele sunt trecătoare. Vă sfătuim să evitați orice discuție în contradictoriu cu partenerul de viață. Este recomandabil să amânați întâlnirile importante.

Peşti

S-ar putea să vă certați cu partenerul de viață, pentru că vi se pare că a cheltuit cam mult. Ar fi bine să țineți cont și de dorințele sale. Vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Odihniți-vă și evitați activitățile solicitante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus