Trigonul Mercur-Marte aduce momente excelente pentru educație, favorizează deciziile importante, contactele de afaceri și prieteniile. Azi se conturează succese importante, ce vor veni în urma unor decizii ferme și înțelepte.

serie okBerbec

Încrederea în forțele proprii și spiritul de inițiativă vă ajută în tot ce faceți. După-amiază vă ocupați de problemele partenerului de viață. Nu neglijați odihna!

Taur

Dimineața, o rudă mai în vârstă vă ajută cu bani și vă redă încrederea în forțele proprii. După-amiaza vă schimbați planurile în legătură cu o călătorie. Partenerul de viață vă ajută să demarați o afacere. Nu vă pripiți să luați o hotărâre!

Gemeni

Din cauza ideilor mai neobișnuite pe care le aveți azi, relațiile cu prietenii pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu vă impuneți punctul de vedere. Țineți seama și de părerile celorlalți! După-amiază aflați că trebuie să plecați într-o delegație. Nu este cazul să vă enervați, pentru că veți avea numai de câștigat.

Rac

Demarați o activitate originală, cu care veți avea succes. Vă recomandăm să fiți consecvent și să acceptați ajutorul unui prieten. Vă sfătuim să fiți mai comunicativ și mai flexibil.

Leu

Aveți idei originale, care vă aduc câștiguri financiare. O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață. Evitați orice fel de speculații!

Fecioară

Aveți o zi bună pentru contracte, asocieri și investiții financiare. Sunteți convigător, iar relațiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, puteți să vă faceți planuri de viitor. Vă sfătuim să ascultați și părerile altor persoane.

Balanţă

Puteți obține cu ușurință câștiguri financiare. Vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi simultan. Evitați speculațiile și țineți cont de sfaturile celor apropiați! Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

Scorpion

Reușiți să îi tramsmiteți partenerului de viață entuziasmul care vă caracterizează și, împreună, faceți planuri ambițioase, pe termen lung. Vă sfătuim să nu vă pierdeți în detalii și să nu vă risipiți inutil energia creatoare. După-amiază, mergeți într-o vizită la o rudă mai în vârstă, unde vă simțiți foarte bine.

Săgetător

Prietenii și persoana iubită sunt nemulțumiți pentru că vă dedicați prea mult studiului. Satisfacțiile intelectuale vă determină să nu țineți cont de părerile celor din jur. Vă sfătuim să nu vă neglijați familia. Încercați să nu vă rupeți de problemele de zi cu zi, pentru că puteți avea surprize neplăcute!

Capricorn

Dimineața sunteți plin de energie și îi mobilizați pe cei din jur. Este o zi bună pentru activități profesionale. Vă sfătuim să vă folosiți creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

Vărsător

La serviciu, reușiți să puneți în practică idei originale, însă vă recomandăm să nu vă așteptați la aprecieri din partea colegilor. După-amiază este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă provoace la discuții în contradictoriu. Fiți diplomat și nu spuneți tot ce gândiți! Cei din jur s-ar putea să vă înțeleagă greșit.

Peşti

Sunteți într-o formă intelectuală bună, care vă influențează favorabil relațiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Vă recomandăm să le ascultați sfaturile. Spre seară, încasați o sumă importantă de pe urma unei afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus