Luna plină – opoziția Soarelui cu Luna – aduce de obicei agitație, nervozitate, certuri din nimic, precum și un risc sporit de accidente. Nu este obligatoriu să vi se întâmple toate acestea, pentru că astrele doar predispun, nu impun. Cu calm și înțelepciune, puteți să întoarceți totul în favoarea dumneavoastră.

serie okBerbec

Dimineața vă treziți obosit și nervos. Încercați să vă controlați agresivitatea, pentru că riscați să declanșați un conflict! Vă sfătuim să nu faceți vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă. Profitați de timpul liber pentru a vă odihni!

Taur

Dimineața sunteți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceți programul de muncă. În ritmul acesta, riscați să vă îmbolnăviți. După-amiază s-ar putea să vă loviți de o problemă financiară. Vă sfătuim să nu-i dați prea multă importanță.

Gemeni

Plecați într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câștiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu ridicați tonul la o persoană mai în vârstă. Pe plan sentimental, puteți avea probleme dacă sunteți prea încăpățânat.

Rac

Aveți mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reușiți să faceți rost de bani. Păstrați-vă calmul și odihniți-vă mai mult! Sunteți predispus la probleme de sănătate.

Leu

Dimineața aveți dificultăți de comunicare și sunteți neinspirat. S-ar putea să deveniți agitat și nervos. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile. De asemenea, este indicat să evitați activitățile complexe, care necesită atenție și concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin.

Fecioară

Este posibil să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Vă sfătuim să nu vă susțineți părerile cu încăpățânare și să evitați discuțiile în contradictoriu. S-ar putea să fiți nervos pentru că nu stați prea bine cu banii. În curând veți primi o sumă importantă.

Balanţă

Astăzi aveți tendința să criticați pe toată lumea. Încercați să vă temperați spiritul critic! Fiți atent pe ce dați banii! S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți. Ca să evitați o ceartă, vă sfătuim să mergeți împreună la cumpărături. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor parteneriale.

Scorpion

Este posibil să primiți o veste proastă de la o rudă îndepărtată. Aceasta vă indispune și vă obligă să vă schimbați programul. Plecați într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiți atent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident.

Săgetător

Vă sfătuim să nu vă asumați nici un risc astăzi, pentru că sunteți nervos și s-ar putea să mizați greșit. Sunteți predispus la accidente cu mașina. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu.

Capricorn

Aveți de rezolvat o mulțime de probleme, pe care le-ați tot amânat. Aveți tendința să începeți mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă organizați cât mai riguros. La nevoie, nu ezitați să cereți ajutor celor din familie! Spre seară, s-ar putea să ajungeți în vizită la prieteni.

Vărsător

Vă recomandăm să fiți deosebit de prudent astăzi, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă suprasolicitați! Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteți deveni irascibil și nu este exclus să vă luați la ceartă.

Peşti

La serviciu, sunteți indispus în urma unei discuții cu șeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizați nemulțumirea. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea. Eforturile pe care intenționați să le faceți sporesc riscul de accidente cerebrale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus