Previziunile astrologice generale ale zilei:

Conjuncţia Lunii cu Neptun afectează simţul practic, dar sporeşte şansele de afirmare pe plan artistic. Este indicat să vă ocupaţi de lucruri frumoase, să vă dedicaţi artei şi să vă cultivaţi talentele. Nu insistaţi în afacerile care nu merg aşa cum aţi dori!

serie-ok-79x794Berbec

Sunteţi creativ şi vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan intelectual. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

Taur

Cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Se pare că sunteţi confuz şi vă lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Vă recomandăm să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să va certaţi atât cu colegii de serviciu, cât şi cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Dimineaţă sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Nu faceţi nicio promisiune dacă nu sunteţi sigur că puteţi să o respectaţi! După-amiază lucrurile revin la normal. Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

Rac

În mod neaşteptat, primiţi o sumă importantă de la o rudă mai în vârstă. Vă regăsiţi încrederea în ăviitor şi începeţi să faceţi planuri. V recomandăm să nu luaţi hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipseşte simţul practic. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

Leu

Şansele sunt de partea dumneavoastră, intuiţia vă ajută şi reuşiţi să depăşiţi cu bine dificultăţile. Aveţi succes în tot ce faceţi. Este o zi bună pentru examene şi pentru afirmarea pe plan artistic. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Acordaţi mai multă atenţie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sănătatea!

Fecioara

Dimineaţă faceţi planuri ambiţioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să vă loviţi de obstacole care vă cam taie elanul. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să fiţi mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu astăzi.

Balanţă

Dimineaţă aveţi tendinţa să fiţi prea idealist şi să neglijaţi probleme importante. Nu începeţi nimic nou, pentru că este posibil să luaţi decizii eronate! S-ar putea că intuiţia să nu vă ajute prea mult. Cereţi sfatul prietenilor!

Scorpion

Sunteţi hipersensibil şi nu aveţi chef de vorbă. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânaţi orice tranzacţie şi să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să pierdeţi sume importante. Pe plan sentimental parcurgeţi un moment favorabil.

Săgetător

Sunteţi cam agitat, pentru că începeţi o lucrare nouă şi nu vă este clar cum să o abordaţi. Nu refuzaţi sprijinul oferit de colegi! Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă mai multă afecţiune.

Capricorn

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că vă lipseşte simţul practic. Amânaţi deciziile importante pe plan profesional şi în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii!

Vărsător

Aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va susţine activitatea creativă. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi fiţi încrezător în intuiţia partenerului de viaţă.

Peşti

S-ar putea să aveţi o mare dezamăgire, în urmă unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Vă sfătuim să nu încercaţi să obţineţi câştiguri rapide. Spre seară, petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită şi faceţi planuri cu privire la o călătorie.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus