Previziunile astrologice generale ale zilei:

Opoziţia planetei Neptun cu Luna favorizează romantismul şi sensibilitatea, dar aduce confuzie şi atrofiază simţul practic. Este recomandabil să vă ocupaţi mai mult de problemele sufleteşti decât de cele materiale. Încercaţi să amânaţi deciziile importante!

serie-ok-79x794Berbec

Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativa la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fiţi prea inspirat.

Taur

Dimineaţă sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!

Gemeni

Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

Rac

Primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că vă lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferiţi un eşec. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Leu

Dimineaţă s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiază vă reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

Fecioară

În prima parte a zilei sunteţi confuz şi indispus. Vă recomandăm să nu vă asumaţi riscuri, pentru că şansele de reuşită sunt minime. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri! Ar fi bine să vă menajati sănătatea.

Balanţă

Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să munciţi mai ordonat. Nu ar fi rău, în acest sens, să fiţi mai atent la detalii şi să nu vă grăbiţi.

Scorpion

Dimineaţă sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor. Spre seară, o rudă vă dă o veste bună cu care reuşeşte să vă ridice moralul.

Săgetător

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate. Pe plan sentimental, totul este în regulă. Vă sfătuim doar să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Capricorn

Încercaţi să nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi! Riscaţi să nu vă iasă mare lucru. Primiţi o mâna de ajutor de unde nici nu vă aşteptaţi. Spre seară, mergeţi la prieteni şi uitaţi de toate problemele de peste zi.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu vă ajută din cale afară, aşa că ar fi bine să nu mergeţi la risc. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie să vă reîncărcaţi bateriile.

Peşti

Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale vă oferă mari satisfacţii. Evitaţi afacerile la marginea legii, pentru că riscaţi să aveţi probleme!

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus