Previziunile astrologice generale ale zilei:

Conjuncţia Lunii cu Uranus predispune la schimbarea stilului de viaţă cu unul mai dinamic şi mai neobişnuit. În acelaşi timp, favorizează o oarecare instabilitate în cămin datorită încercării fiecăruia de a-şi impune personalitatea. Încercaţi să vă păstraţi calmul, să păstraţi măsura în tot ce faceţi!

serie-ok-79x794Berbec

Începeţi ziua hotărât să terminaţi o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Dacă nu vă străduiţi să evitaţi o ceartă, riscaţi să rupeţi relaţiile. După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Taur

Puteţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate şi relaţiile cu familia şi prietenii. Dimineaţă vă întâlniţi o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. După-amiază vă ocupaţi de probleme familiale care nu suferă amânare. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de dorinţele celor mici.

Gemeni

S-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să rezolvaţi această dispută cu blândeţe. Spre seară, o vizită la prieteni vă poate readuce armonia în cuplu şi buna dispoziţie. Aveţi grijă să nu daţi ocazia unor scene de gelozie!

Rac

S-ar putea să fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Vă sfătuim să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi. Sfaturile unei rudenii vă ajută să evitaţi o ceartă în familie.

Leu

Puteţi avea succes la studii, în colaborări şi în tranzacţii financiare. Toate acestea vă pot aduce câştiguri importante. După-amiază sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie. Să nu vă miraţi dacă aveţi parte de o scenă de gelozie! Vă sfătuim să nu luaţi nicio decizie în grabă.

Fecioara

Dimineaţă nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută. Riscaţi să declansati o ceartă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană mai în vârstă din familie. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra problemelor urgente. Odihniţi-vă mai mult!

Balanţă

În prima parte a zilei, aveţi de alergat în stânga şi în dreapta. Sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Nu fiţi încăpăţânat, dacă vreţi să nu va certaţi cu persoana iubită! Vă sfătuim să evitaţi activităţile stresante şi să vă relaxaţi.

Scorpion

Începeţi ziua plin de energie şi entuziasm. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu colegii! După-amiază s-ar putea să aveţi o problemă sentimentală neaşteptată. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Săgetător

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă câştiguri mărunte, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile. După-amiază s-ar putea să aveţi o dispută cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi să mergeţi în vizită la o rudă. Nu vă neglijaţi prietenii şi rudele apropiate!

Capricorn

Va puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresati bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi. Vă recomandăm să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Aveţi multe de rezolvat, aşa că vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile. Dimineaţă sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupaţi de o problemă urgenţă a unei persoane dragi din familie.

Peşti

Este o zi bună pentru a vă pune în practică planurile de afaceri. Puteţi să progresati considerabil pe plan financiar. Relaţiile cu colegii şi cu prietenii sunt bune. Din dorinţa de a fi mai independent, s-ar putea să provocaţi discuţii aprinse în familie. Vă recomandăm să fiţi mai diplomat şi să nu refuzaţi dialogul.

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus