serie-ok-79x794Berbec

Privesti cu optimism relatiile tale de parteneriat si vei avea energia necesara de a face toate cercetarile necesare astfel incat ceea ce ti-ai propus sa se realizeze. Esti atent la nevoile celorlalti si cauti sa atragi persoane energice de la care ai ce invata. Manierele studiate si disponibilitatea de a veni in intampinarea celorlalti sunt atuurile pe care ar fi indicat sa te bazezi astazi. 

Taur

Atat la serviciu cat si in relatiile intime, dispozitia sociabila si abilitatea de a gasi cate o vorba buna in orice moment iti faciliteaza aprecierea de care ai nevoie. Ai ocazia sa aduci relatia cu persoana iubita la un nivel superior de profunzime, evaluand atat atractia fizica, dar si interesele pe care le impartasiti. Din punct de vedere al sanatatii, sensibilitatea zonei renale nu trebuie neglijata.

Gemeni

Astazi armonia pare sa domneasca in sfera ta afectiva iar relatia cu partenerul de viata incepe sa fie privita cu o mai mare seriozitate si implicare. Este un rastimp favorabil socializarii alaturi de partenerul tau in medii cat mai stimulante, inclusiv din punct de vedere artistic. Si copiii pot beneficia de atentia ta, fiind mai dispus acum sa-i asculti si sa ajungi la un compromis cu acestia. 

Rac

Actiunile de rutina si responsabilitatile casnice sunt astazi acceptate cu mai mare deschidere, cooperarea si mobilizarea tuturor fortelor fiind de bun augur, mai ales ca ai energia sa-i mobilizezi pe toti. Confortul emotional interior dat de calmul si caldura relatiilor din familie reprezinta obiectivele tale principale iar intensitatea trairilor in cuplu va fi pe un trend ascendent.  

Leu

Astazi ai capacitatea de a-ti exprima in forta latura ta artistica, creativitatea fiind dublata de motivatia de a-ti face publice talentele personale. Soarele, stapanul zodiei tale isi schimba astazi vibratia, simtind nevoia sa fii in contact cu latura ta profunda, dar si pasionala. De asemenea, casa si familia vor beneficia de mai mult timp si implicare in urmatoarea perioada de timp.

Fecioara

Esti increzator in resursele tale interioare de a gasi partenerii potriviti pentru demersurile de natura financiara, fiind cel care face frecvent primul pas in aceasta directie. Diplomatia te ajuta inclusiv pentru a obtine acordul si sustinerea familiei. Comunicarea cu rudele, dar si modul general de exprimare va incepe sa fie marcat de criterii care tin de profunzime, dar si de gradul de implicare emotionala. 

Balanța

Chiar daca pui mare pret pe diplomatie si pe un mod de exprimare cat mai rafinat, nu-ti lipseste puterea de a-ti spune cu curaj punctul de vedere. Te poti evidentia usor si este o perioada favorabila infrumusetarii si imbunatatirii imaginii personale. Sectorul financiar si siguranta materiala vor fi obiective reprezentative pentru urmatorul interval, deci fii pregatit sa-ti pui afacerile in ordine. 

Scorpion

Este posibil sa nu te simti astazi in forma maxima, cel putin in prima parte a zilei. Insa este un rastimp favorabil introspectiei si regasirii fortei emotionale de a rezolva probleme de natura relationala. Dupa-amiaza, Soarele paseste in propriul tau semn, aducandu-ti atat energia cat si intensitatea caracteristica personalitatii tale. Daca stii ce-ti doresti, te vei concentra la maxim pentru a-ti atinge scopurile. 

Săgetător

Activarea in grupuri cu interese comune este astazi optimizata de entuziasmul cu care te implici, stimulandu-i pe toti cei din jur. Prietenii beneficiaza de atentia ta si printre acestia ai putea afla chiar si un posibil partener amoros, iar daca il consideri compatibil, nu oscila si preia initiativa. Chiar daca vei deveni mai interiorizat, o sa apreciezi ocazia de a te desprinde de atasamente nefolositoare. 

Capricorn

Asculta-ti cu atentie intuitia si nu oscila mai mult decat este cazul in luarea deciizilor. Schimbarea de semn a Soarelui iti va concentra atentia catre consistenta planurilor tale dar si catre mediile in care te implici, realizand o triere pe criteriul importantei. Esti in centrul atentiei si nu-ti permiti sa se vada framantarile tale interioare, asa ca probabil te vei prezenta intr-o lumina cat mai favorabila. 

Vărsător

Astazi sunt sanse sa cazi la pace mult mai usor, mai ales daca este vorba de prietenii tai si astfel va puteti mobiliza ideile dar si fortele pentru cauze constructive. Daca ai unele indoieli privind directia in care te indrepti in viata, dar si a partenerilor alesi, odata cu intrarea Soarelui in sectorul carierei, va veni un interval necesar pentru a trece proba de rezistenta sau chiar de reinventare. 

Pești

Ziua e potrivita pentru a-ti realiza ambitiile de natura profesionala care implica fonduri comune sau punerea in practica a unor abilitati foarte fine si elegante de persuasiune. Trebuie doar sa-ti invingi angoasele personale. Interesul pentru extinderea domeniilor de cunoastere va fi pe un trend ascendent, precum si testarea limitelor in sfera ideologiilor, mai ales din sfera spirituala.

Sursa: astrocafe.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus