Leii au parte de o serie de cîștiguri, Fecioarele încasează niște bani.

Vom da de conjuncturi favorabile si-o sa putem scapa de restante si alte lucruri pe care daca nu le-ncheiem cum se cuvine, nu putem demara lucruri noi. Vibratia zilei este 7 si intuitia ne spune incotro s-o apucam, ca sa reusim. 

LEU
O s-aveti o serie de mici castiguri , primiti si avize favorabile si o sa puteti incepe si proiecte noi macar pe hartie, ca restul va fi dupa concediu.

FECIOARA
Se pare c-o sa incasati niste bani si o sa faceti un capital – poate pentru excursiile pe care le veti face la sfarsit de saptamana, sau pentru vacanta.

BALANTA
Intalnire cu cineva care vrea sa va cointereseze la o afacere si sa castigati o suma frumusica, dar e posibil sa petreceti si o parte din timpul liber impreuna.

SCORPION
Incepeti proiecte noi care sa v-aduca mai multi bani in casa, si o sa fiti prinsi cu treaba, o sa fie de lucru o buna perioada de timp.

SAGETATOR
E rost de plecare si cu treaba si de buna voie, intr-o escapada turistica, la mare, la munte, sa va recreati, c-aveti nevoie de o pauzxa de lucru.

CAPRICORN
Incep sa se-adune banii de pe unde-au fost imprastiati si o sa-i puneti, pe cat posibil, la pastrare, ca sa aveti pentru o investitie serioasa.

VARSATOR
Sre poate sa luati legatura cu niste oameni care au idei de afaceri, aveti si voi si poate impreuna dati drumul unui proiect de anvergura.

PESTI
Vin de undeva niste bani si o sa faceti aprovizionarea, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie, si sa scapati totodata de rate si de facturi.

BERBEC
O initiativa demna de toata lauda si o sa gasiti adepti care sa va sustina, si vreun finantator, probabil, si o sa dati lovitura in afaceri!

TAUR
Va invita cineva in strainatate si daca mai aveti niste zile de vacanta poate dati o fuga, sa revedeti niste prieteni si poate niste locuri dragi.

GEMENI
E o perioada buna pentru examene, interviuri, sa repurtati succese in sfera comunicarii si o sa va declarati multumiti de rezultate.

RAC
Vi se propune o forma de colaborare si banii promisi or sa fie tentanti, c-or sa vina in completarea salariului si o sa fie perfect.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus