Cuadratura Lunii cu Jupiter ar putea predispune la conflicte sentimentale și sociale, la neînțelegeri cu partenerul de viață și cu cei din jur. Atenție la un alt efect al acestui aspect: exagerarea problemelor sentimentale!

serie-ok-79x794Berbec

Sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința să-i criticați pe toți. Vă sfătuim să vă temperați spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant. Nu este exclus să aveți probleme și în relațiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să aflați că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

Taur

Dimineața s-ar putea să vă simțiți fără vlagă la serviciu și să nu puteți termina o lucrare începută mai demult. Riscați să primiți reproșuri din partea colegilor și chiar să apară tensiuni. Vă sfătuim să nu provocați discuții în contradictoriu, dacă nu vreți să vă complicați situația. Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

Gemeni

Problemele sentimentale vă indispun. Și relațiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitați. În schimb, aveți un spor deosebit în activități casnice, precum reparații, mutat mobilă, zugrăvit etc. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Rac

Se pare că nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați din orice. Nu suportați glumele și vă aprindeți ușor, fie pentru că partenerul de viață a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiți ceva etc. Încercați să nu exagerați și să vă păstrați calmul!

Leu

S-ar putea ca dimineața șeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimțiți este trecătoare, așa că nu are rost să vă faceți griji. Vă recomandăm să evitați călătoriile lungi. Dacă nu aveți încotro, fiți atent la bagaje și la acte, să nu le uitați pe undeva!

Fecioară

S-ar putea să aveți divergențe cu partenerul de viață, pentru că nu sunteți de acord cu schimbările pe care dorește să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să țineți seama și de dorințele celorlalți. Vă recomandăm să nu vă suprasolicitați și să vă odihniți mai mult.

Balanţă

Întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrați-vă calmul și înarmți-vă cu răbdare! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor.

Scorpion

Dimineața sunteți agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Vă sfătuim să vă temperați nervozitatea, altfel puteți ajunge în situații neplăcute. Ar fi bine să discutați calm cu persoana iubită, ca să nu declanșați o ceartă inutilă.

Săgetător

Dimineața sunteți dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl considerați prieten încearcă să vă discrediteze. Vă sfătuim să vă concentrați asupra problemelor importante pe le aveți de rezolvat astăzi. Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menține moralul ridicat.

Capricorn

Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri și vă pierdeți încrederea în el. Vă sfătuim să fiți prudent în tot ce faceți. Ar fi bine să evitați investițiile. După-amiază, un vecin vă cere să îl ajutați într-o problemă de sănătate.

Vărsător

Dimineața s-ar putea să fiți indispus după ce aflați că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteți concentra prea bine, așa că nu este recomandabil să luați decizii importante. Vă recomandăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Peşti

Ar fi bine să amânați afacerile și întâlnirile cu persoane importante. Dimineața s-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărți sau altceva legat de studii. Spre seară s-ar putea să aflați că o rudă apropiată urmează să plece în străinatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus