Peștii primesc bani și scapă de datorii, iar Leii își găsesc un nou loc de muncă.

LEU – O sa puteti legaliza o situatie, sa adunati toate actele necesare la dosar si sa va gasiti de lucru ori va luati o casa, fie si cu credit imobiliar.

FECIOARA – Sunteti dispusi sa munciti si in plus, numai sa aveti de rate si facturi, sa puteti pleca si in concediu, iar de la toamna s-aveti bani de taxe pentru scoala.

BALANTA – Se contureaza un obiectiv important pe care sa-l duceti la bun sfarsit si daca tot vine perioada voastra norocoasa din toamna, pana anul viitor, in toamna, o sa reusiti.

SCORPION – Poate vi se ofera altceva de lucru, dar daca nu sunteti pregatiti sufleteste pentru o schimbare, n-o sa faceti pasul, chiar daca sunt bani multi la mijloc.

SAGETATOR – Se contureaza un succes, treceti cu bine de un examen, un interviu, primiti acceptul sa plecati intr-o deplasare sau in concediu ori sa faceti o investitie.

CAPRICORN – Va puteti asocia cu niste parteneri de afaceri, sa lucrati la ceva care v-ar aduce bani pe o durata mai mare de timp, totul e sa va puneti de acord.

VARSATOR – Rasfoiti o oferta turistica si optati pentru un concediu la un pret modic, poate mai taiati din stelele hotelului, ca sa ramaneti mai multe zile.

PESTI –  Banii pe care-i asteptati or sa soseasca si va veti plati datoriile, iar cu ce ramane poate dati o fuga in week-end la malul marii sau altundeva, la relaxare.

BERBEC – Ceva nou, o invitatie la plimbare, in strainatate sau prin tara pe undeva si poate fi inceputul unei relatii care sa va faca bine sufleteste.

TAUR – Se poate sa faceti o investitie in locuinta si sa sporiti gradul de confort, poate mai apare un nou membru in familia voastra si-aveti nevoie de spatiu.

GEMENI – O noua provocare pe linie de serviciu si lucrurile vor avansa in ritmul lor si nu trebuie sa va asteptati la castiguri peste noapte, ci in timp asa.

RAC – Voi sunteti in forma si o sa faceti tot posibilul sa le asigurati alor vostri un concediu sau macar un week-end reconfortant, sa-i rasfatati cumva.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus