Previziunile astrologice generale ale zilei:

Datorită conjuncţiei Mercur-Lună, imaginaţia capătă o amploare exagerată şi influenţează iniţiativele şi deciziile. Aveţi tendinţa de a vedea totul în roz, iar sentimentele capătă o importantă exagerată. În consecinţă, astăzi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi activităţile de afaceri, oricât ar părea de clare şi sigure.

serie-ok-79x794Berbec

Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin!

Taur

Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Dacă reuşiţi să vă detaşaţi de problemele cotidiene, vă veţi simţi foarte bine.

Gemeni

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi relaxante şi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Rac

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seara în familie. Încercaţi să vă relaxaţi!

Leu

Capacitatea creativă atinge o cota ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite.

Balanţă

În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă implicaţi în activităţi importante. Aveţi grijă ce spuneţi! Există riscul să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie.

Scorpion

Survin evenimente neaşteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Partenerul de viaţă este nemulţumit de schimbarea de program. Cu calm şi înţelegere, puteţi evita un conflict în familie.

Săgetător

Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat să renunţaţi la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscaţi să vă indispuneţi partenerul de viaţă. S-ar putea ca explicaţiile dumneavoastră să nu fie suficient de convingătoare şi să fiţi greşit înţeles. Nu uitaţi că vorba dulce, mult aduce!

Capricorn

În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privinţa unei investiţii. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să complicaţi situaţia! Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

Vărsător

Aţi făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simţiţi epuizat. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile şi să aveţi răbdare. În curând, un prieten vă va propune o colaborare. În această perioada nu sunt recomandate speculaţiile.

Peşti

În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite. Nu refuzaţi ajutorul oferit de un prieten!

SURSA: eastrolog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus