Sextilul Lunii cu Neptun predispune la trăirea unor vise romantice, la idealism în general. Lipsa de concentrare iși face și ea simțită prezența. Ar fi bine să amânați proiectele de afaceri și deciziile importante. Pe plan sentimental, vă sfătuim să fiți mai realist.

serie-ok-79x794Berbec

S-ar putea să fiți indispus din cauza unui eșec în afaceri sau a unei discuții în contradictoriu cu un prieten. Relațiile cu persoana iubită pot deveni încordate dacă refuzați să mergeți într-o vizită. Vă sfătuim să fiți mai diplomat în relațiile cu cei apropiați. Încercați să vă relaxați mai mult!

Taur

Vă recomandăm să vă amânați vizitele planificate pentru azi. S-ar prea putea să nu decurgă întocmai cum ați dori. Împreună cu partenerul de viață, puteți să faceți planuri în legătură cu locuința. După-amiază s-ar putea să câștigați o sumă importantă sau să vi se propună o colaborare avantajoasă. Nu vă grăbiți să luați o decizie!

Gemeni

S-ar putea să aveți o neînțelegere cu persoana iubită și să plecați într-o excursie cu prietenii. Nu exagerați pozând în victimă! Vă sfătuim să nu hotărâți nimic astăzi în privința relațiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretați.

Rac

Dimineața sunteți dezamăgit de un partener de afaceri în care ați avut mare încredere. Nu puneți la suflet! Sunteți energic și aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți împreună cu persoana iubită. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea să amânați o călătorie.

Leu

S-ar putea ca o dispută cu o femeie mai în vârstă din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. Vă sfătuim să fiți mai prudent, ca să evitați un scandal sau o decepție pe plan sentimental. Menajați-vă sănătatea!

Fecioară

S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveți șanse să petreceți momente plăcute alături de persoana iubită. Faceți planuri în legătură cu o călătorie la rude.

Balanţă

Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă relaxați. Dimineața aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent, nu este un moment favorabil investițiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă determină să vă schimbați planurile de viitor.

Scorpion

Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Dimineața sunteți cam visător și aveți tendința să neglijați probleme importante. Ar fi bine să vă faceți un plan foarte strict.

Săgetător

S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare, dar asta nu vă descurajează. Vă sfătuim să nu semnați acte oficiale și să amânați planurile referitoare la pornirea unei afaceri. În schimb, puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental și în relațiile cu persoanele mai tinere din familie.

Capricorn

Evenimente neprevăzute vă determină să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Vă recomandăm să dați dovadă de mult calm, pentru că numai astfel puteți evita o ceartă în familie.

Vărsător

S-ar putea să nu intrați nici azi în posesia unor bani pe care trebuia să îi primiți zilele trecute. Amânarea unei călătorii planificate mai demult vă poate afecta relațiile sentimentale. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să așteptați zile mai bune.

Peşti

Sunteți cu capul în nori și s-ar putea să pierdeți din vedere probleme importante. Vă recomandăm să nu începeți proiecte noi, pentru că aveți tendința să acționați superficial și riscați să compromiteți totul. Puteți rezolva tot ce v-ați propus, cu condiția să vă concentrați asupra aspectelor cu adevărat importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus