Să nu vă mirați dacă astăzi predomină stările de agitație și nervozitate. Necontrolate, acestea se pot amplifica până la evenimente nedorite. Șansele de reușită în diverse domenii sunt reduse și pot apărea chiar conflicte cu autoritățile. Vă sfătuim să amânați toate activitățile importante.

serie-ok-79x794Berbec

Se pare că nu aveți chef de vorbă cu nimeni și vă lipsește inspirația. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri, precum și călătoriile lungi. Puteți avea succes în activitățile casnice. Vă sfătuim să nu faceți nici un fel de speculații, pentru că există riscul să intrați în conflict cu autoritățile.

Taur

Aveți multe probleme de rezolvat, dar nu prea vă simțiți în formă. Ar fi bine să nu vă asumați riscuri, pentru că este puțin probabil să aveți succes. Aveți răbdare și nu vă lăsați dominat de nervi! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Gemeni

Dimineața, aflați de la o rudă îndepărtată o veste care vă indispune și vă dă programul peste cap. Este posibil să plecați într-o călătorie lungă, neprevăzută. Dacă circulați cu mașina, aveți mare grijă să nu încălcați regulile de circulație, pentru că s-ar putea să vă coste o amendă.

Rac

Intenționați să începeți mai multe treburi deodată. Nu uitați că graba strică treaba! Vă sfătuim să nu sperați la câștiguri ușoare, pentru că nu prea aveți șanse. Acordați mai multă atenție problemelor familiei!

Leu

Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență în acest domeniu. Evitați speculațiile, ca să nu aveți necazuri!

Fecioară

Vă sfătuim să fiți mai atent la cheltuieli, ca să nu aveți discuții cu partenerul de viață. Cel mai bine ar fi să mergeți împreună la cumpărături. Aveți tendința de a critica pe toata lumea și riscați să deteriorați relații importante. Fiți mai flexibil!

Balanţă

Dimineața s-ar putea să fiți nervos din cauza unor probleme financiare. Dacă nu reușiți să vă păstrați calmul, riscați să nu vă terminați treaba la serviciu și să vă certați cu colegii. Vă recomandăm să amânați deciziile importante și să nu semnați documente oficiale.

Scorpion

Dacă intenționați să faceți o investiție, vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este o zi bună pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu vă asumați riscuri. Starea de nervozitate vă poate afecta relațiile parteneriale. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unui prieten de încredere, bine intenționat.

Săgetător

Se pare că dimineața sunteți indispus și aveți tendința de a exagera. Vă sfătuim să nu fiți încăpățânat și să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu vă faceți griji din cauza banilor! În curând veți primi o sumă consistența de la o rudă mai în vârstă.

Capricorn

Dimineața nu reușiți să vă respectați programul, din cauza unor probleme personale. Un prieten vă propune o afacere care v-ar putea aduce venituri frumoase. Pentru orice decizie importantă, consultați-vă cu partenerul de viață!

Vărsător

Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, pentru că azi nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină, care nu vă solicită prea mult. După-amiază, reușiți să vă liniștiți alături de partenerul de viață.

Peşti

Dimineața s-ar putea să primiți o veste bună de la o rudă din altă localitate. Vă recomandăm să vă temperați nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. N-ar fi rău să vă stabiliți programul împreună. Puteți să vă ascultați intuiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus